Bedankt voor het aanmelden op onze nieuwsbrief

Bedankt dat je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief van Cortenstaalplantenbak.nl. Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een mail met daarin je persoonlijke kortingscode! Op je volgende bestelling van minimaal €200 krijg je €25 korting. Wanneer je in het winkelmandje zit van cortenstaalplantenbak.nl, dan heb je rechts boven in beeld de mogelijkheid om een cadeaukaart in te voeren (grijze button). Hier kan je de kortingscode invoeren.

Heb je deze mail nog niet ontvangen? Geen paniek, dan is hij nog onderweg of terechtgekomen in je spambox. 

Let op: deze kortingscode is niet te combineren met andere kortingscodes, zoals Black Friday.

Afmelden van de nieuwsbrief

Je ontvangt vanaf nu iedere twee weken een nieuwsbrief van ons. Hierin staan de nieuwste producten, onze winacties, kortingen en inspiratie. Dit wil je niet missen, toch? Natuurlijk is het mogelijk om je op ieder moment weer af te melden. Ben je benieuwd naar wat wij met je gegevens doen en naar ons privacybeleid? Dat lees je hier

Waarom Cortenstaalplantenbak de webshop voor jou is

  • Een van de grootste online collecties in producten van cortenstaal
  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Snelle levering van producten uit voorraad
  • Gratis aankoopbescherming van bestellingen tot €2.500 (vanuit Trustedshops)
  • Al meer dan duizend tevreden klanten
  • Schrijf een review na ontvangst van je nieuwe product en ontvang een flesje wijn als dank
  • Stuur ons een foto op van je nieuwe product en wij sturen je een gratis chocoladereep toe
  • Onze klantenservice is iedere werkdag bereikbaar via social media, de telefoon, chat of mail

Start met winkelen, klik op een van de onderstaande categorieën!

Met bijna 250 cortenstalen producten in ons assortiment, hebben we voor elk wat wils! Bekijk de producten eens in de onderstaande categorieën. Wil je morgen al vierkante plantenbakken in de tuin hebben staan welke na 4 tot 6 maanden hun mooie roestbruine kleurvormen? Bestel ze dan voor 11:30. Of liever plantenbakken met zachte vormen? Dan zijn de ronde cortenstaal plantenbakken wat voor jou! Wil je graag op een eenvoudige manier verzakkingen tegengaan of hoogteverschillen creëeren in je tuin? Bekijk dan onze kantopsluitingen. Een niveauverschil maakt een tuin mooi en geeft een leuk effect. Plaats een van de ijzersterke tuintrappen richting je terras of (zwem)vijver. Ze zijn te verkrijgen in verschillende hoogtes.

Ben je opzoek naar een product welke we (nog) niet in assortiment hebben? Laat het ons dan weten!

Laat je inspireren, lees onze blogs

Regelmatig publiceren we blogs op onze website. Van de tuintrends van dit jaar tot wat je kunt doen met onze producten zoals de sokkels. Wil je al onze andere Cortenstaalplantenbak blogs bekijken, klik dan hier.