Terrorisme bestrijden? Cortenstalen plantenbakken plaatsen!

In samenwerking met gemeenten levert Cortenstaalplantenbak.nl cortenstalen plantenbakken om aanslagen te voorkomen en de gevolgen van een terroristische aanslag te verkleinen.

Hoe beschermt u het winkelend publiek in een drukke binnenstad? Vaak wordt gekozen voor het plaatsen van betonblokken aan het begin en het eind van een winkelstraat. Een goedkope oplossing, het is veilig, maar het doet wel afbreuk aan uw mooie binnenstad. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat betonblokken inwoners angstig maken.

Dat kan beter. Cortenstalen plantenbakken zijn ook loodzwaar en zijn in iedere afmeting verkrijgbaar, maar het bijkomend voordeel is dat een cortenstaal plantenbak er prachtig uitziet. Plaats bijvoorbeeld oude olijfbomen in deze plantenbakken en de binnenstad blijft die sfeervolle plek die het altijd was.

Hoeveel weegt een cortenstaal plantenbak?

Wij adviseren om een plantenbak met een minimale hoogte en breedte van 100 centimeter te kiezen. Stel, u kiest een plantenbak van 200 x 100 x 100 cm, dan weegt de bak 143 kilo. Maar eenmaal gevuld met potgrond ontstaat een massief blok. In zo’n plantenbak moet gemiddeld zo’n 2.500 liter potgrond, waardoor het totale gewicht op zo’n 1.550 kilo komt. Daarbij komt nog een oud olijfboompje van 150 kilo, waardoor het totaal 1.700 kilo is.

En hoeveel kost zo'n antiterrorisme plantenbak?

Een cortenstaal plantenbak van 200 x 100 x 100 centimeter kost 840 euro (inclusief verzending). Wanneer u meer dan vier bakken bestelt, krijgt u een kleine korting.

Ik wil maatwerk cortenstalen plantenbakken bestellen

Op maatwerk cortenstalen plantenbakken geldt een levertijd van 25 werkdagen. Neem contact op met info@green-lab.nl als u interesse heeft in deze plantenbak.