Buitenhaard cortenstaal

Vind op Cortenstaalplantenbak.nl jouw perfecte buitenhaard van cortenstaal. Kies je voor het gemak van een cortenstalen buitenhaard op propaangas of wil je genieten van de heerlijke geur van brandend hout en kies je voor een cortenstalen buitenhaard op hout? Deze cortenstalen buitenhaarden zijn verder onverwoestbaar en zullen je vele avonden plezier geven als je gezellig om het vuur zit met een drankje. Naast de buitenhaarden van cortenstaal vind je in deze categorie ook handige cortenstalen houtopslagen, cortenstalen vuurschalen en cortenstalen vuurzuilen. Cortenstaal is een staalsoort die de eigenschap heeft een mooie roestbruine kleur te vormen. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. De sterkte van cortenstaal is vergelijkbaar met RVS. Vele gebouwen, bruggen en kunstwerken worden gemaakt van cortenstaal. 

0 Producten
Filters
Geen producten gevonden...

Buitenhaard of tuinhaard cortenstaal kopen?

Op Cortenstaalplantenbak.nl vind je een uitgebreide collectie cortenstaal buitenhaarden. Van ronde cortenstalen buitenhaarden tot cortenstalen buitenhaarden met een unieke vorm. Er zijn rechte buitenhaarden, maar ook conische vormen. Daarnaast kun je kiezen voor een cortenstaal buitenhaard met een handige ingebouwde houtopslag. Hierdoor hoef je nooit ver te lopen om het vuur van je buitenhaard aan te houden.

De verschillende cortenstaal haarden

De cortenstaal haarden zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en in verschillende soorten. Zo heb je relatief eenvoudige cortenstaal haarden die op hout worden gestookt. Deze haarden zijn verkrijgbaar vanaf €179. Deze cortenstaal haarden zijn relatief goedkoop en geven veel warmte af. Let bij het kiezen van de juiste tuinhaard op de opening van het stookgedeelte en op welke plek de haard komt te staan in je tuin. Ga je namelijk recht tegenover de haard zitten of staat de haard meer aan de zijkant? Wanneer je ook aan de zijkanten van de haard wil zitten, kies dan voor een haard met een breed stookgedeelte, zoals de Pular tuinhaard. Komt de haard in een hoek te staan? Dan is de Sanga tuinhaard hier bij uitstek geschikt voor!

Je kunt ook kiezen voor een cortenstaal haard op gas. Deze cortenstaal haarden worden ook wel verkocht onder de naam 'vuurtafel'. Cortenstaal haarden op gas gestookt kun je ook voor een kortere tijd aanzetten. De cortenstaal haarden op gas beginnen vanaf €659. Je ontvangt bij de cortenstaal haarden op gas diverse accessoires, zoals keramische stammetjes en een glasombouw.

De eigenschappen van cortenstaal buitenhaarden

De sterkte van de cortenstaal buitenhaarden is vergelijkbaar met de sterkte van RVS. Cortenstaal wordt ook wel afgekort naar corten en is een duurzame materiaalsoort. Het is staal dat door een natuurlijk roestprcoes zijn mooie roestbruine verkleuringen krijgt. Door het natuurlijke roestproces is geen één buitenhaard van cortenstaal precies hetzelfde. Bij het natuurlijke roestproces spelen de zon, schaduw, regen en wind een grote rol.

Doordat de buitenhaard cortenstaal nat wordt en weer opdroogt krijgt het zijn karakteristieke verkleuring. De roest beschermt het staal van de buitenhaard tegen verdere corrosie. Cortenstaal is vorstbestendig en onverwoestbaar

Je tuinhaard cortenstaal gebruiken als barbecue?

Wanneer het lekkere weer voor de deur staat, is het handig om je cortenstaal tuinhaard in een handomdraai te kunnen gebruiken als barbecue. Zo geniet je niet alleen van een gezellig vuurtje, maar ook van een heerlijk stukje gebraden vlees of gegrilde groente!

Er zijn verschillende tuinhaarden van cortenstaal die je als barbecue kunt gebruiken. Zo kun je in de Pinacata tuinhaard een barbecuerooster plaatsen. In verschillende tuinhaarden van Forno is dit ook mogelijk, zoals in de Forno tuinhaard cortenstaal Stig of de Forno tuinhaard cortenstaal Enok. Bij de Forno tuinhaard cortenstaal Gap en Gap XL is het zelfs mogelijk om deze tuinhaard te kopen met pizza-oven! Zo bak de je de heerlijkste pizza’s en broodjes af boven het stookgedeelte.

De Forno buitenhaard Damm heeft bovenop de tuinhaard een dikke braadplaat waarop je eten kunt bereiden. Daarnaast ontvang je bij deze tuinhaard ook een barbecuerooster met houder.

Cortenstaal haard van Cortenstaalplantenbak.nl

Je vindt hier verschillende modellen cortenstaal buitenhaarden. Deze zijn gemaakt van 1,6 of 2 mm staal. Veel buitenhaarden zijn verkrijgbaar in zowel een kleine versie als een XL versie. Kleine modellen hebben een gemiddelde hoogte van 120 cm. De hoogte van grote modellen cortenstaal tuinhaarden kan variëren van 1,50 tot 2 meter. 

Bestel jouw cortenstaal buitenhaard veilig en vertrouwd

Een buitenhaard bestel je vertrouwd en veilig online! Wil je de buitenhaard eerst zien voordat je hem koopt? Kies dan voor betalen met Afterpay. Je hoeft dan pas te betalen op het moment dat je de buitenhaard hebt ontvangen. Daarnaast kun je met één klik op de knop jouw bestelling na het kopen verzekeren met Trusted Shops. Klik op de pop-up rechts in beeld om hier meer informatie over te vinden.