3 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 199.00 -  289.00
 289.00
 199.00
Ronde tuinhaarden

Ronde tuinhaarden

Hieronder vindt u al onze ronde Cortenstalen tuinhaarden. Deze tuinhaarden zijn gemaakt van een staalsoort die de eigenschap heeft een mooie roestbruine kleur te vormen. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. Deze tuinhaarden zijn verder onverwoestbaar en zullen u vele avonden plezier geven als u gezellig om het vuur zit met een wijntje. Bekijk meer tuinhaarden.

Lees meer

Items 1-3 of 3

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Rengo tuinhaard cortenstaal Ø31x120 cm

   199.00
  ca. 10-20 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Rengo XL tuinhaard cortenstaal Ø42x145 cm

   289.00
  ca. 10-20 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Masaya tuinhaard cortenstaal Ø36x122 cm

   209.00
  ca. 10-20 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Tuinhaard van cortenstaal

We hebben een uitgebreid assortiment cortenstalen tuinhaarden. Van ronde cortenstalen tuinhaarden tot cortenstalen tuinhaarden met een aparte vorm. Er zijn rechte modellen, maar ook conische vormen. Daarnaats kun je kiezen voor een cortenstalen tuinhaard met een handige ingebouwde houtopslag. Hierdoor hoef je nooit ver te lopen om het vuur aan te houden. 

 

De eigenschappen van cortenstaal

Cortenstaal wordt ook wel afgekort naar corten. Cortenstaal is te vergelijken met de sterkte van RVS en is een duurzame materiaalsoort. Het is staal dat door een natuurlijk roestprcoes zijn mooie roestbruine verkleuringen krijgt. Door het natuurlijke roestproces is geen één tuinhaard precies hetzelfde. Bij het natuurlijke roestproces spelen de zon, schaduw, regen en wind een grote rol. Doordat de tuinhaard nat wordt en weer opdroogt krijgt het zijn karakteristieke verkleuring. De roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. Cortenstaal is vorstbestendig en onverwoestbaar

 

Cortenstalen tuinhaarden van Designtuinhaarden.nl

Je vindt hier verschillende modellen corten tuinhaarden. Deze zijn gemaakt van 1,6 of 2 mm staal. Veel modellen zijn verkrijgbaar in zowel een kleine versie als een XL versie. Kleine modellen hebben een gemiddelde hoogte van 120 cm. De hoogte van grote modellen corten tuinhaarden kan variëren van 1,50 tot 2 meter.