Rechthoek plantenbakken van cortenstaal voor buiten

Rechthoekige plantenbakken buiten zijn een echte aanwinst voor je tuin! Zeker wanneer je oog is gevallen op de onverwoestbare plantenbakken van cortenstaal. Ben je zoekende naar dé perfecte rechthoekige plantenbakken? Dan bent je bij Cortenstaalplantenbakken.nl aan het goede adres. Wij beschikken over een breed assortiment rechthoekige plantenbakken voor buiten. Wij bieden niet alleen rechthoekige plantenbakken aan die te leveren zijn binnen 1 week, maar bieden ook dergelijke maatwerk opties aan zodat de rechthoekige plantenbakken volledig aan jouw wensen voldoen.

Rechthoek cortenstaal plantenbak

Alle soorten en maten rechthoekige plantenbakken voor buiten

Breed, smal, hoog of laag, we hebben standaard veel verschillende maten waaruit een keuze kan worden gemaakt. Zo bestaat ons assortiment rechthoekige plantenbakken uit maten vanaf 80 tot 200cm die binnen 5 werkdagen te leveren zijn, indien ze op voorraad zijn. De dikte van het cortenstaal zelf is standaard 2mm en zal na een natuurlijk proces van een aantal maanden mooi verroesten. Bij levering hebben deze rechthoekige plantenbakken dus nog niet die mooie roest afwerking, maar zijn ze zwart van kleur. Het roestproces voor iedere plantenbak is uniek en wordt beïnvloed door de weersomstandigheden buiten.

Ben je op zoek naar een afwijkende afmeting, dan kan je direct een prijs laten berekenen met jouw gewenste maten onder het kopje: maatwerk plantenbak. Hierbij kan je de lengte, breedte en hoogte opgeven. Daarbij is het ook nog mogelijk om gebruik te maken van een aantal extra opties die aangeboden worden zoals het leveren van de plantenbak met wieltjes of het leveren van de plantenbak zonder bodem.

Bekijk hier de maatwerk rechthoekige plantenbakken

Hoe je een rechthoekige plantenbak buiten kunt gebruiken

De rechthoekige plantenbakken zijn niet alleen een eye-catcher in je voor- of achtertuin, maar kunnen ook voor andere toepassingen worden ingezet.

Zo zijn deze rechthoekige plantenbakken buiten perfect te gebruiken als tuinafscheiding vanwege de lengte en hoogte. Wil je bijvoorbeeld meer privacy creëren in je achtertuin of wil je een bepaald zicht blokkeren, dan zijn deze plantenbakken daar goed voor te gebruiken!

Lange levensduur van cortenstaal plantenbakken

Dankzij de hoge kwaliteit van de rechthoekige plantenbakken en de eigenschappen van het cortenstaal zelf, kun je vele jaren genieten van deze plantenbakken! Cortenstaal is vorstbestendig en neemt geen vocht op. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hebben maar erg weinig onderhoud nodig. Daarnaast is cortenstaal ook heel ontzettend sterk en is het dus erg geschikt voor zware volumes.

De roestige kleur waar cortenstaal zo bekend staat zal naar aanleiding van een natuurlijk proces enkele maanden duren. Let op dat gedurende dit proces er roestwater van de plantenbak af kan komen, dus zet de plantenbak eventueel nog niet direct op je terras maar op een losse tegel. Wil je meer weten over dit roest proces? Lees onze pagina 'Cortenstaal laten roesten: zo werkt dat!'.