4 items

Filters
Selectie verfijnen
Rechthoekige plantenbak

Rechthoekige plantenbakken van cortenstaal

Deze rechthoekige cortenstaal plantenbakken en bloembakken zijn gemaakt van 2,0 mm cortenstaal. De rechthoekige cortenstalen plantenbakken vormen binnen 4-6 maanden een mooie roestbruine kleur, die de plantenbakken beschermt tegen verdere corrosie. De bovenrand van iedere rechthoekige cortenstaal plantenbak is dubbel omgezet, waardoor de plantenbak een prachtige tijdloze uitstraling krijgt.

 

De maten van de rechthoekige cortenstaal plantenbakken en bloembakken zijn lengte x breedte x hoogte. We kunnen ook rechthoekige cortenstalen plantenbakken op maat leveren. Bij de maatwerk rechthoekige cortenstalen plantenbakken kun je kiezen uit: vijvertoepassing, het toevoegen van poten, het verwijderen van de bodem of het toevoegen van wielen.

Lees meer

Items 1-4 of 4

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Cortenstaal plantenbak Maroon 90x30x80cm | in voorraad

   309.95
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Cortenstaal plantenbak Maroon 180x88x32cm | in voorraad

   565.00
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Cortenstaal plantenbak Maroon 200x100x40 cm | in voorraad

   584.00
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Cortenstaal plantenbak Maroon 200x100x60 cm | in voorraad

   769.00
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Rechthoekige cortenstaal plantenbakken en bloembakken

Nieuwe rechthoekige cortenstalen plantenbakken shop je online bij Cortenstaalplantenbak.nl! Je vindt in ons assortiment rechthoekige plantenbakken van 80 cm t/m 200 cm. De rechthoekige bloembakken en plantenbakkenvan cortenstaal zijn geschikt voor in je achtertuin, maar ook in je voortuin zullen ze prachtig tot hun recht komen. Je kunt met rechthoekige cortenstaal plantenbakken vele kanten op.

De lange levensduur van een cortenstaal plantenbak

Geniet vele jaren van je nieuwe rechthoekige cortenstaal plantenbak. Dankzij de hoge kwaliteit van de rechthoekige cortenstaal plantenbakken en bloembakken, kun je hier lang van genieten. De sterkte van cortenstaal is vergelijkbaar met dat van RVS. 

 

De rechthoekige cortenstalen plantenbakken zijn standaard geschikt voor buiten gebruik. De bloembakken en plantenbakken zijn vorstbestendig, omdat ze geen water of vocht opnemen. Je kunt ze dus met een gerust hart in de winter in de tuin laten staan.

Verrijdbare rechthoekige bloembakken en plantenbakken?

Hoe handig is het als je jouw rechthoekige cortenstaal bloembak of plantenbak kunt verrijden van de ene kant van de tuin naar de andere kant. Ideaal wanneer je weer eens wat verandering in de tuin wil aanbrengen. Je kunt door ons wielen laten monteren onder je rechthoekige plantenbak. De wielen worden dan verzonken gemonteerd, zodat je ze bijna niet ziet zitten van een afstandje. Hierdoor behoud je cortenstaal plantenbak zijn luxe, strakke uitstraling. 

 

Het toevoegen van wielen onder een cortenstaal plantenbak is alleen mogelijk bij plantenbakken tot 80x80 cm (lengte x breedte). Bij grotere rechthoekige plantenbakken is het niet meer mogelijk, omdat de wielen onder het toenemende gewicht kunnen bezwijken.

Extra opties op je rechthoekige cortenstaal plantenbak

Naast het toevoegen van wielen onder je rechthoekige plantenbak kun je bij ons kiezen uit andere maatwerk mogelijkheden. Zo kun je de rechthoekige plantenbakken in hoogte laten inkorten. De levertijd van onze maatwerk rechthoekige plantenbakken is afhankelijk van het seizoen. De levertijd staat aangegeven bij onze producten. Bekijk onze rechthoekige cortenstaal maatwerk plantenbakken als je de hoogte wil laten inkorten of wielen wil laten monteren.

Creëer privacy en rust met rechthoekige plantenbakken

Heb je te maken met veel inkijk van voorbijgangers op je balkon of wil je een beschut plekje creëren in je tuin? Daarbij kunnen rechthoekige cortenstaal plantenbakken je goed helpen. Wanneer je kiest voor lange, smalle hoge plantenbakken (zoals het formaat 90x30x80 cm) en je plaatst hier hoge beplanting in, geniet je niet alleen van een prachtig groen aanzicht maar geniet je ook van meer privacy. Dit formaat rechthoekige plantenbak neemt daarnaast relatief weinig ruimte in.

 

Ook kun je met rechthoekige plantenbakken leuke zithoeken creëren in je tuin. Plaats bijvoorbeeld een langwerpige plantenbak tussen de loungehoek en het eetgedeelte in. Zo kun je 's avonds heerlijk dineren in de tuin tussen mooie beplanting en later op de avond gezellig en knus met vrienden naborellen.