10 items

Filters
Selectie verfijnen
Prijs
 395.00 -  769.00
 769.00
 395.00
Rechthoekige plantenbakken groot

Rechthoekige grote plantenbakken van cortenstaal

Een mooie eye-catcher langs de rand van je tuin of bedrijventerrein neerzetten? Kies voor een grote rechthoekige plantenbak van cortenstaal! De grote cortenstaal plantenbakken uit deze categorie hebben allen een lengte die groter is dan 137 cm. Daarnaast zijn alle grote rechthoekige cortenstaal plantenbakken uitgevoerd in 2mm dik cortenstaal.

 

De maten van de grote rechthoekige plantenbakken zijn weergegeven als lengte x breedte x hoogte. Je kunt ze eventueel uitbreiden met maatwerk mogelijkheden, zoals het verwijderen van de bodem.

Lees meer

Items 1-10 of 10

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Beste deal!

  Cortenstaal plantenbak Maroon 150x40x80cm | in voorraad

   499.00

   484.00

  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Cortenstaal plantenbak Maroon 150x50x50 cm | in voorraad

   395.00
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Cortenstaal plantenbak Maroon 150x50x60cm | in voorraad

   459.00
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Cortenstaal plantenbak Maroon 180x88x32cm | in voorraad

   565.00
  Ca. 5-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 5. Cortenstaal plantenbak Maroon 200x40x80 cm | in voorraad

   634.00
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 6. Cortenstaal plantenbak Maroon 200x50x50 cm | in voorraad

   504.00
  Op voorraad
 7. Cortenstaal plantenbak Maroon 200x50x60cm | in voorraad

   574.00
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 8. Cortenstaal plantenbak Maroon 200x100x40 cm | in voorraad

   584.00
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 9. Cortenstaal plantenbak Maroon 200x100x60 cm | in voorraad

   769.00
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 10. Cortenstaal plantenbak Maroon 230x50x40cm

   599.00
  Ca. 7-8 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Grote plantenbakken van cortenstaal 

Laat je tuin of bedrijventerrein opvallen met een grote plantenbak van cortenstaal! De grote rechthoekige plantenbakken in deze categorie zijn robuust, trekken de aandacht naar zich toe en dankzij het duurzame karakter van cortenstaal zul je hier vele jaren plezier van hebben.

 

Indien je een grote plantenbak bij Cortenstaalplantenbak.nl besteld, geniet je van vele voordelen! Zo ontvang je 5 jaar fabrieksgarantie op de grote cortenstaal plantenbakken, hoef je niets te betalen voor de verzendkosten en kun je kiezen voor een van onze achteraf betaalmethodes. Daarnaast kun je de jouw grote cortenstaal plantenbak verzekeren via Trusted Shops.

Waarom kiezen voor een XL plantenbak van cortenstaal?

Wil je een grote plantenbak waar je vele jaren plezier van hebt? Kies dan voor een grote XL plantenbak van cortenstaal. Cortenstaal heeft namelijk vele voordelen. Zo is het ontzettend sterk. Cortenstaal is namelijk een metaallegering, bestaande uit o.a. ijzer, koper en chroom. De sterkte van cortenstaal is vergelijkbaar met dat van roestvrijstaal. Daarom worden er ook veel bouwwerken, beelden of grote plantenbakken van gemaakt.

 

De grote plantenbakken worden zonder 'roestlaag' geleverd. Doordat de grote plantenbak van cortenstaal buiten staat, ontstaat er een zeer dichte oxidehuid na enkele maanden. Deze oxidehuid schermt de rest van de cortenstaal plantenbak af van zuurstof, waardoor de grote plantenbak niet kan doorroesten. 

 

Een grote cortenstaal plantenbak heeft verder geen onderhoud nodig, hoe fijn is dat! 

Altijd een unieke grote rechthoekige plantenbak van cortenstaal

Zoals hierboven vermeldt wordt de grote cortenstaal plantenbak zonder roestlaag bij jou thuis bezorgd. Pas bij buitengebruik zal de kenmerkende roestlaag worden gevormd. Het roestproces van iedere grote cortenstaal plantenbak verloopt anders. Het roestproces is namelijk afhankelijk van meerdere omgevingsfactoren, waaronder zonlicht en luchtvochtigheid. Iedere grote plantenbak vormt daardoor een andere roestpatronen waardoor je een unieke cortenstaal plantenbak krijgt. 

Cortenstaal is vorstbestendig & onverwoestbaar!

De rechthoekige plantenbakken van cortenstaal nemen geen vocht op, waardoor cortenstaal plantenbakken vorstbestendig zijn. Daarnaast zijn ze vrij zwaar en door de sterkte van het staal, onverwoestbaar. Wanneer ze worden geleverd wegen ze al een hoop, maar wanneer je ze vult met aarde en planten zul je ze helemaal niet meer van hun plek afkrijgen!

 

De grote rechthoekige cortenstaal plantenbakken zijn al voorzien van afwateringsgaten. Deze hoef je dus zelf niet meer te boren.

De kwaliteit van rechthoekige cortenstaal plantenbakken

Kies je voor ons cortenstaal? Dan weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit! De grote rechthoekige cortenstaal plantenbakken zijn sterk en weervast. Daarnaast is de rand van de bovenzijde van de grote plantenbak dubbel omgezet, waardoor hij een nette afgewerkt uiterlijk heeft. De hoeken van de grote rechthoekige plantenbakken zijn afgepunt en de naden zijn volledig verlast. Dit alles zorgt voor een mooi afgewerkte cortenstaal plantenbak.

 

Tevens raden wij altijd af om hydrokorrels te gebruiken in (grote) cortenstaal plantenbakken. Hierdoor blijft er te veel water continu in de cortenstaal plantenbakken staan, waardoor de plantenbak kan gaan doorroesten. Vul je de grote rechthoekige cortenstaal plantenbak alleen met aarde en plantjes? Dan kun je hier levenslang van genieten!

Staat je maat er niet tussen?

Staat je maat er niet tussen? Dan kunnen wij voor jou ook een grote plantenbak van cortenstaal op maat maken. Kies in onze 'Cortenstaal plantenbak maatwerk' welke vorm je graag zou willen, de maten en je ziet direct de prijs. De maximale maten die je in kunt voeren zijn: 300x200x160 cm (lengte x breedte x hoogte). De grote plantenbak wordt uitgevoerd in 3mm dik cortenstaal.