Filters
Selectie verfijnen
Rechthoekige plantenbakken groot

Rechthoekige grote plantenbakken van cortenstaal

Onze grote rechthoekige cortenstalen plantenbakken hebben een lengte die groter is dan 137 cm en zijn uitgevoerd in kwaliteit cortenstaal 2,0 mm. Maten zijn lengte*breedte*hoogte. De cortenstalen plantenbakken zijn eventueel uitvoerbaar met: vijvertoepassing, poten of zonder bodem. Bekijk hiervoor de plantenbakken bij de categorie 'maatwerk'.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Grote plantenbakken van cortenstaal 

Laat je tuin of bedrijventerrein opvallen met een grote plantenbak van cortenstaal! De grote rechthoekige plantenbakken in deze categorie zijn robuust, trekken de aandacht naar zich toe en dankzij het duurzame karakter van cortenstaal zul je hier vele jaren plezier van hebben.

Waarom kiezen voor een XL plantenbak van cortenstaal?

Wil je een grote plantenbak waar je vele jaren plezier van hebt? Kies dan voor een grote XL plantenbak van cortenstaal. Cortenstaal heeft namelijk vele voordelen. Zo is het ontzettend sterk. Cortenstaal is een metaallegering, bestaande uit o.a. ijzer, koper en chroom. De sterkte van cortenstaal is vergelijkbaar met dat van roestvrijstaal. Daarom worden er ook veel bouwwerken, beelden of grote plantenbakken van gemaakt.

 

De grote plantenbakken worden zonder 'roestlaag' geleverd. Doordat de grote plantenbak buiten staat, ontstaat er een zeer dichte oxidehuid na enkele maanden. Deze oxidehuid schermt de rest van de plantenbak af van zuurstof, waardoor de grote plantenbak niet kan doorroesten. 

 

Een grote cortenstaal plantenbak heeft verder geen onderhoud nodig, hoe fijn is dat! 

Altijd een unieke grote rechthoekige plantenbak van cortenstaal

Het roestproces van iedere cortenstaal plantenbak verloopt anders. Het roestproces is namelijk afhankelijk van meerdere omgevingsfactoren, waaronder zonlicht en luchtvochtigheid. Iedere grote plantenbak vormt andere roestpatronen waardoor je een unieke plantenbak krijgt. 

Vorstbestendig & onverwoestbaar!

De grote plantenbakken van cortenstaal nemen geen vocht op, waardoor de plantenbakken vorstbestendig zijn. Daarnaast zijn ze vrij zwaar en door de sterkte van het staal, onverwoestbaar

Staat je maat er niet tussen?

Staat je maat er niet tussen? Dan kunnen wij voor jou ook een grote plantenbak van cortenstaal op maat maken. Kies in onze 'Cortenstaal plantenbak maatwerk' welke vorm je graag zou willen, de maten en je ziet direct de prijs. De maximale maten die je in kunt voeren zijn: 300x200x160 cm (lengte x breedte x hoogte). De grote plantenbak wordt uitgevoerd in 3mm dik cortenstaal.