Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Cortenstaalplantenbak.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Cortenstaalplantenbak.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 69)

Waterschaal cortenstaal Ø100x21 cm

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is jouw ervaring met het product:
Wat ik zocht..
De roestpatina van cortenstaal gaat schitterend samen met de witte waterlelies in de waterschaal (van 1 meter)

Review door: Wouter / Datum: 03-07-20

Cortenstaal plantenbak Maroon 60x60x60cm | in voorraad

Hoe is jouw ervaring met het product:
Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Mooi product & perfect geleverd!
Mooi product & perfect geleverd!

Review door: Frans De Vos / Datum: 02-07-20

Cortenstaal plantenbak Maroon 120x40x40 cm | in voorraad

Hoe is jouw ervaring met het product:
Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Prima kwaliteit en goede levering
2 bakken besteld die volledig aan onze verwachtingen voldoen. Kwaliteit is prima en bezorging ook.

Review door: Stephan Naber / Datum: 02-07-20

Kantopsluiting corten recht 230 cm 3 mm (10 st - 23 m)

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is jouw ervaring met het product:
Snel geleverd
Levering was snel en conform bestelling.

Review door: Kees Schouten / Datum: 30-06-20

Sfeerpaneel cortenstaal Abstract Storm 110x5x180 cm

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is jouw ervaring met het product:
Sfeerpaneel cortenstaal
Fantastisch mooi, zelfs nu het nog niet roestig is !
Heb sfeerlicht achter geplaatst en dit maakt het nog mooier ! Fantastische aankoop, perfecte levering !
TOP !!!

Review door: Haki / Datum: 23-06-20

Keerwand cortenstaal 150 cm

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is jouw ervaring met het product:
Mooie afsluiting voor onze visvijver
Het plaatsen van een wand rond onze visvijver met gebruikmaking van cortenstaal componenten was een goede keuze. Heel simpel, degelijk en betaalbaar!

Review door: Patrick Lewyllie / Datum: 18-06-20

Cortenstaal plantenbak Maroon 120x120x40cm | in voorraad

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is jouw ervaring met het product:
Raf
Prachtig kwaliteitsvol kruidenbak . Mooi , past bij ons terras ook van cortenstaal !

Review door: Torney / Datum: 05-06-20

Cortenstaal plantenbak Maroon 150x50x50 cm | in voorraad

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is jouw ervaring met het product:
Cortenstaal Plantenbak
Top service en netjes op tijd geleverd. Voldoet zeer aan verwachtingen.
Zeker een aanrader.

Review door: Roy Simons / Datum: 11-05-20

Cortenstaal plantenbak Maroon 80x40x40 cm

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is jouw ervaring met het product:
Topproduct
Kwalitatief topproduct met mooie afwerking. Supersnelle levering en prettige service.

Review door: Herman Arends / Datum: 14-04-20

Waterschaal cortenstaal Ø100x21 cm

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is jouw ervaring met het product:
Niet tevreden
De schaal is heel mooi maar zodra hij met water gevuld was ontstonden er roestdeeltjes op de bodem die het water oranje kleurde.
Na schoonmaken met een schuurspons leek het ok maar bij hervullen gebeurde hetzelfde.
De deeltjes liggen los en bedekken de hele bodem maar veroorzaken ook 'vetvlekken' op het wateropppervlak.
Ik heb er nu wat waterplanten ingezet en hoop dat deze hier geen last van hebben.
Heel Jammer

Review door: Elsbeth / Datum: 10-04-20

Reviews 1 tot 10 (totaal 69)

Wacht a.u.b.