Klantbeoordelingen

460+ eerlijke reviews 

Cortenstaalplantenbak.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 6 shops vindt u meer dan 500+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 250+ reviews op PolyesterPlantenbakken.nl, 150+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 150+ reviews op Designtuinhaarden.nl, 50+ reviews op Tuinonderhoudshop.nl, 40+ reviews op Tuin-online.nl en 50+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op Cortenstaalplantenbak.nl. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 50)

Kantopsluiting corten recht 230 cm 2 mm (10 st - 23 m)

Hoe is uw ervaring met het product:
Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
prima levering voor prima prijs
Voor Cortenstaal is de kwaliteit niet zozeer de vraag, maar of het voor een schappelijke prijs van transport wordt geleverd. Dat was hier prima geregeld. Werd keurig op de oprit geleverd, en telefonisch contact over levering.

Review door: Marien / Datum: 24-05-19

Forno vuurschaal Ø120 x 21 cm corten

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is uw ervaring met het product:
Prima!
De schaal ik goed bezorgd en op tijd! En de eerste vuurdoop was geweldig!

Review door: Corry Dekker / Datum: 23-05-19

Brievenbus Hacon cortenstaal

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is uw ervaring met het product:
Super service!
Snelle verzending, keurig verpakt en geleverd. Erg blij mee. Track en trace van vervoerder was niet helemaal up to date maar wel netjes volgens schema bezorgd!

Review door: Inge order 1200000445 / Datum: 13-10-18

CorTen staal plantenbak Maroon 150x50x60cm | in voorraad

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is uw ervaring met het product:
CorTenStaal plantenbak Maroon
Goed advies en een snelle levering

Review door: Paul / Datum: 30-09-18

CorTen staal plantenbak Maroon 120x50x60cm | in voorraad

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is uw ervaring met het product:
cortenstaal plantenbak
snelle levering en keurig door leverancier op de plek gezet, top.

Review door: j hegger / Datum: 25-07-18

CorTen staal plantenbak Maroon 120x30x40 cm | in voorraad

Hoe is uw ervaring met het product:
Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Top
Goede website, goede klantvriendelijkheid. Snelle levering. Dus top

Review door: Nelly Figee / Datum: 16-07-18

CorTen staal plantenbak Maroon 70x70x70cm

Hoe is uw ervaring met het product:
Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Cortenstaal plantenbak op wieltjes
Erg mooie plantenbak. De wieltjes zijn echt mooi verzonken weggewerkt. Helaas kwam ik er pas achter, toen ik de olijfboom er al in had staan, waar al die meegeleverde reetjes voor zijn (om de wieltjes op de juiste hoogte te stellen). Dat is nu helaas niet meer mogelijk.

Review door: Somers / Datum: 28-06-18

Kantopsluiting corten gezet 230 cm 2 mm (10 st - 23 m)

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is uw ervaring met het product:
Sneller geleverd dan voorspeld!
Prachtig, zoals het de afscheiding vormt tussen de zwarte border en het groene gras, met de vermaarde roestige kleur van het corten staal.

Review door: Hans / Datum: 25-06-18

Kantopsluiting corten gezet 230 cm 2 mm (10 st - 23 m)

Hoe is uw ervaring met het product:
Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Prima!
Gewoon prima alles zoals afgesproken een goed product. TOP

Review door: A. Janssen / Datum: 11-06-18

Kantopsluiting corten recht hoek 30x30x29 cm 2 mm

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is uw ervaring met het product:
Vlotte levering
Levering ging vlot, contact met klantendienst ook! Gaf/geeft vertrouwen. Ben benieuwd hoe snel het roest, daar doe je het voor. Itt andere betichten kon ik vier hoekopstellingen apart kopen, vond dat juist handig!
Plantenbakken durf ik hier ook bestellen, prijs is goed in vergelijking met concurrenten..... alles hangt nu af van hoe snel en hoe mooi de roest zal inzetten. Tot nu toe geheel tevreden.

Review door: Inge / Datum: 11-06-18

Reviews 1 tot 10 (totaal 50)

Wacht a.u.b.