Klantbeoordelingen

500+ eerlijke reviews 

Cortenstaalplantenbak.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 6 shops vindt u meer dan 500+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 250+ reviews op PolyesterPlantenbakken.nl, 150+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 150+ reviews op Designtuinhaarden.nl, 50+ reviews op Tuinonderhoudshop.nl, 40+ reviews op Tuin-online.nl en 50+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op Cortenstaalplantenbak.nl. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 52)

Straightcurve kantopsluiting 113cm (6 st - 6,8 m) Hoogte: 15cm

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is uw ervaring met het product:
Zeer tevreden over de levering en het product.
Het pakket met de cortenstaalstroken werd snel geleverd. Het is een mooi product en het is echt door iedere leek makkelijk in elkaar te zetten en te plaatsen. Het is heel mooi geworden.
Jammer dat de pakketten er niet in grotere maten zijn.

Review door: A. de Groot / Datum: 16-10-19

Cortenstaal plantenbak Maroon 120x40x40 cm | in voorraad

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is uw ervaring met het product:
top
prachtige plantenbak, komen afspraken na.

Review door: Marion Brummans / Datum: 12-08-19

Cortenstaal sokkel 40x40x60cm | in voorraad

Hoe is uw ervaring met het product:
Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Heel blij mee.
Keurig op tijd geleverd. Precies het goeie formaat. We zijn er heel blij mee. Nu nog regen en de sokkel krijgt de gewenste mooie roestkleur.

Review door: Lo / Datum: 06-08-19

Kantopsluiting corten recht 230 cm 2 mm (10 st - 23 m)

Hoe is uw ervaring met het product:
Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
prima levering voor prima prijs
Voor Cortenstaal is de kwaliteit niet zozeer de vraag, maar of het voor een schappelijke prijs van transport wordt geleverd. Dat was hier prima geregeld. Werd keurig op de oprit geleverd, en telefonisch contact over levering.

Review door: Marien / Datum: 24-05-19

Forno vuurschaal Ø120 x 21 cm corten

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is uw ervaring met het product:
Prima!
De schaal ik goed bezorgd en op tijd! En de eerste vuurdoop was geweldig!

Review door: Corry Dekker / Datum: 23-05-19

Brievenbus Hacon cortenstaal

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is uw ervaring met het product:
Super service!
Snelle verzending, keurig verpakt en geleverd. Erg blij mee. Track en trace van vervoerder was niet helemaal up to date maar wel netjes volgens schema bezorgd!

Review door: Inge order 1200000445 / Datum: 13-10-18

Cortenstaal plantenbak Maroon 150x50x60cm | in voorraad

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is uw ervaring met het product:
CorTenStaal plantenbak Maroon
Goed advies en een snelle levering

Review door: Paul / Datum: 30-09-18

Cortenstaal plantenbak Maroon 120x50x60cm | in voorraad

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is uw ervaring met het product:
cortenstaal plantenbak
snelle levering en keurig door leverancier op de plek gezet, top.

Review door: j hegger / Datum: 25-07-18

Cortenstaal plantenbak Maroon 120x30x40 cm | in voorraad

Hoe is uw ervaring met het product:
Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Top
Goede website, goede klantvriendelijkheid. Snelle levering. Dus top

Review door: Nelly Figee / Datum: 16-07-18

Cortenstaal plantenbak Maroon 70x70x70cm

Hoe is uw ervaring met het product:
Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Cortenstaal plantenbak op wieltjes
Erg mooie plantenbak. De wieltjes zijn echt mooi verzonken weggewerkt. Helaas kwam ik er pas achter, toen ik de olijfboom er al in had staan, waar al die meegeleverde reetjes voor zijn (om de wieltjes op de juiste hoogte te stellen). Dat is nu helaas niet meer mogelijk.

Review door: Somers / Datum: 28-06-18

Reviews 1 tot 10 (totaal 52)

Wacht a.u.b.