Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Cortenstaalplantenbak.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Cortenstaalplantenbak.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 58)

Cortenstaal plantenbak Maroon 100x100x60cm | in voorraad

Hoe is jouw ervaring met het product:
Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Bestelling plantenbak
Alles verliep uitstekend, vandaag besteld, morgen geleverd, goed ingepakt en bovenal degelijk en mooi materiaal ! Jammer dat wij Belgen naar Nederland moeten voor dergelijke goeie service

Review door: Dillen luc / Datum: 20-03-20

Kantopsluiting corten recht 230 cm 2 mm (10 st - 23 m)

Hoe is jouw ervaring met het product:
Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Goed
Product geleverd zoals beloofd. Goede prijs. Jammer dat maatwerk niet mogelijk is. Ik wou 12 platen. Het is 10 of 20.

Review door: Alex De Wit / Datum: 03-03-20

Brievenbus Ivar cortenstaal

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is jouw ervaring met het product:
tevreden
Zeer tevreden met brievenbus. Is wel dag later dan gepland geleverd. Maar dat was geen probleem.

Review door: wittesaele michele / Datum: 25-02-20

Cortenstaal plantenbak Maroon 70x70x70cm | in voorraad

Hoe is jouw ervaring met het product:
Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
plantenbak Maroon
Voor mijn vrouw haar verjaardag bestelde ik een Cortenstaalplantenbak. Zij had het jaar daarvoor een Olijfboom gekocht maar de plantenbak was al iets te klein gekocht. Op haar verjaardag wordt de nieuwe Cortenstaalplantenbak ook afgeleverd door een vriendelijke chauffeur. Ik was blij dat de levering op tijd was, mijn vrouw was blij dat ze nu een degelijke plantenbak had en de boom, die groeide als nooit tevoren. Iedereen gelukkig. Dank u.

Review door: Peeters Leonard / Datum: 03-01-20

Kantopsluiting corten gezet 230 cm 2 mm (10 st - 23 m)

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is jouw ervaring met het product:
Kantopsluiting
Ik heb t verwerkt in mijn voortuin. Prima, nu wachten tot t gaat roesten

Review door: Corry Logtens / Datum: 29-11-19

Cortenstaal plantenbak Maroon 90x30x80cm | in voorraad

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is jouw ervaring met het product:
Top
Prima, snelle levering en service. Bak is top.

Review door: Danielle / Datum: 31-10-19

Straightcurve kantopsluiting 113cm (6 st - 6,8 m) Hoogte: 15cm

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is jouw ervaring met het product:
Zeer tevreden over de levering en het product.
Het pakket met de cortenstaalstroken werd snel geleverd. Het is een mooi product en het is echt door iedere leek makkelijk in elkaar te zetten en te plaatsen. Het is heel mooi geworden.
Jammer dat de pakketten er niet in grotere maten zijn.

Review door: A. de Groot / Datum: 16-10-19

Cortenstaal plantenbak Maroon 120x40x40 cm | in voorraad

Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Hoe is jouw ervaring met het product:
top
prachtige plantenbak, komen afspraken na.

Review door: Marion Brummans / Datum: 12-08-19

Cortenstaal sokkel 40x40x60cm | in voorraad

Hoe is jouw ervaring met het product:
Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
Heel blij mee.
Keurig op tijd geleverd. Precies het goeie formaat. We zijn er heel blij mee. Nu nog regen en de sokkel krijgt de gewenste mooie roestkleur.

Review door: Lo / Datum: 06-08-19

Kantopsluiting corten recht 230 cm 2 mm (10 st - 23 m)

Hoe is jouw ervaring met het product:
Hebben wij van Cortenstaalplantenbak.nl het goed voor u verzorgd?
prima levering voor prima prijs
Voor Cortenstaal is de kwaliteit niet zozeer de vraag, maar of het voor een schappelijke prijs van transport wordt geleverd. Dat was hier prima geregeld. Werd keurig op de oprit geleverd, en telefonisch contact over levering.

Review door: Marien / Datum: 24-05-19

Reviews 1 tot 10 (totaal 58)

Wacht a.u.b.