Trusted shops: bij ons zijn jouw aankopen beschermd!

Green-Lab en Trusted Shops

In al onze webshops kun je met een gerust hart online winkelen. Green-Lab is namelijk aangesloten bij Trusted Shops en hierdoor kun je jouw bestelling eenvoudig tot €20.000 verzekeren. Komt een bestelling niet aan? Of is een product beschadigd? Dan ontvang je gegarandeerd het aankoopbedrag terug op je rekening.

Betrouwbaar

Dankzij het keurmerk van Trusted Shops, weet je dat je bij een betrouwbare webshop een product kunt bestellen. Webshops die het keurmerk hebben ontvangen zijn uitgebreid gecontroleerd en voldoen aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops en de Nederlandse- en Europese wetgeving. Op deze manier word jij als consument beschermd tijdens het online shoppen en hoef je niet bang te zijn dat je met lege handen komt te staan.

Hoe werkt de kopersbescherming met Trusted Shops?

Na afronding van je bestelling, kan het winkelmandje met slechts één muisklik gratis worden verzekerd tot €100,-. Bij bestellingen duurder dan €100,- kun je kiezen voor Trusted Shops plus. Hierbij verzeker je deze en toekomstige aankopen tot €20.000,-. Je Trusted Shops plus verzekering is bij alle webshops geldig die zijn aangesloten bij Trusted Shops. Dus niet alleen onze Green-Lab webshops. Het lidmaatschap kost €9,90 per jaar met een minimale contractduur van 1 jaar.

Bekijk onze eerlijke reviews via Trusted Shops

Wil jij na ontvangst van jouw bestelling je ervaring met onze webshop delen met andere klanten? Dan gaat dit ook via het onafhankelijke Trusted Shops. Wij tonen eerlijke en betrouwbare reviews van klanten op onze websites die zijn geverifieerd met hun bestelling.

Meer weten?

Op de website van Trusted Shops kun je deze website en onze andere websites controleren. Meer weten over aankoopbescherming of Trusted Shops? Ga naar de website van Trusted Shops of start een chatgesprek met één van onze medewerkers.