8 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 58.00 -  123.00
 123.00
 58.00
Keerwanden

Cortenstaal keerwanden kopen? Top kwaliteit cortenstaal

Cortenstaal keerwanden en borders zijn ideaal als grond- of waterkerende element. Je kunt met cortenstaal keerwanden de druk van een hoger gelegen bodem of van het water weerstaan. De brede voet van de cortenstalen keerwand zorgt voor een stabiele basis bij het ophogen of ingraven van hoogtes. Door diverse keerwanden naast elkaar te plaatsen ontstaat er een muur met een enorm groot draagvermogen. Op deze manier kun je ook een mooie plantenborder of een verhoogd terras maken in de door jou gewenste maat en vorm.

Lees meer

Items 1-8 of 8

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Keerwand cortenstaal 100 cm

   58.95
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Keerwand cortenstaal 150 cm

   89.95
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Keerwand cortenstaal 200 cm

   115.95
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Keerwand cortenstaal binnenhoek 50 cm

   66.50
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 5. Keerwand cortenstaal buitenhoek 50 cm

   62.50
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 6. Keerwand cortenstaal buitenhoek rond 50 cm

   109.95
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 7. Keerwand cortenstaal binnenhoek rond 50 cm

   113.95
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 8. Keerwand cortenstaal buitenhoek 100 cm

   122.50
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Het verschil tussen keerwanden en kantopsluitingen 

Op onze website vind je zowel kantopsluitingen als keerwanden. Ze lijken misschien wel op elkaar, maar er zit een groot verschil tussen beide producten. Waar kantopsluitingen veelal nog wel buigzaam zijn, zijn cortenstaal keerwanden dat niet. Een cortenstaal keerwand heeft een brede voet, zodat hij stabiel op zichzelf kan blijven staan. Wanneer je meerdere keerwanden naast elkaar plaatst hebben ze een groot draagvermogen. 

Cortenstaal keerwanden in de tuin, wat kun je ermee?

Cortenstalen keerwanden zijn op veel verschillende manieren te gebruiken in de tuin. In de meeste gevallen worden cortenstaal keerwanden gebruikt om hoogteverschillen aan te brengen in de tuin. Zo kun je bijvoorbeeld met een cortenstaal keerwand een verhoogd zitgedeelte maken in een hoek van de tuin. Zo creëer je een speels effect in de tuin.

 

Daarnaast kun je een cortenstaal keerwand ook gebruiken om een verhoogde plantenborder te maken aan de zijkant van je huis. Vul de verhoogde plantenborder met kleurrijke bloemen of kies hoge grassen. Dit steekt mooi af tegen de kenmerkende roestbruine kleur van de keerwanden.

De eigenschappen van cortenstaal keerwanden

Cortenstaal is een zeer duurzaam materiaalsoort. De sterkte is vergelijkbaar met roestvrijstaal en het is ontzettend sterk. Cortenstaal wordt veelal gebruikt bij bouwwerken, bruggen of beelden. Wanneer je kiest voor cortenstalen keerwanden in de tuin, kies je voor een product dat zeer goed past bij alle seizoenen van het jaar. Cortenstaal vormt na 4 tot 6 maanden zijn karakteristieke en warme roestbruine kleur.

 

Doordat de cortenstalen keerwanden geen vocht of water opnemen, zijn ze vorstbestendig. Hierdoor kun je ze zonder problemen vele jaren in de tuin laten staan. 

Keerwanden in diverse afmetingen en soorten

De cortenstaal keerwanden op onze website zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor rechte keerwanden in diverse lengtes, zoals de keerwand van 100 cm, keerwand van 150 cm en de keerwand van 200 cm. Bij al deze keerwanden kun je kiezen uit verschillende hoogtes, variërend van 20 cm tot 60 cm hoog. Daarnaast bieden we ook diverse keerwand hoekenelementen aan, zowel met een rechte hoek als met een gebogen hoek.

Het monteren van cortenstaal keerwanden

De verschillende cortenstalen keerwanden zijn eenvoudig blind koppelbaar met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Indien je dat wenst, kun je de cortenstalen keerwanden vastmaken aan de ondergrond. Dit is niet perse nodig, omdat door de druk van de aarde op de keerwanden, de keerwanden ook goed blijven staan.

Waarom de keerwanden van Cortenstaalplantenbak.nl?

De cortenstaal keerwanden van uit onze webshop zijn ontzettend sterk. Wanneer ze hun kenmerkende roestbruine kleur hebben, passen ze perfect bij de kleuren van ieder seizoen. De roestbruine kleur straalt warmte en sfeer uit. Op de keerwanden ontvang je daarnaast 2 jaar garantie.

 

Wanneer je in onze webshop besteld, kun je eenvoudig je bestelling verzekeren via Trusted Shops. Mocht er dan iets mis gaan met je bestelling, dan staat Trusted Shops (en wij natuurlijk) voor je klaar. Wil je de keerwanden liever eerst zien voordat je betaald? Kies dan voor achteraf betalen via Afterpay of Klarna.

Vragen over de keerwanden?

Heb je vragen over de keerwanden? Stel ze aan onze cortenstaal-experts! Je kunt ons bereiken via de chat, mail, Whatsapp of bel ons. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00.