Sokkels

Een sokkel van cortenstaal kan mooi gecombineerd worden met diverse objecten, zoals een tuinbeeld, pronkstuk, vuurschaal, waterschaal of een plantenschaal. Dankzij de cortenstalen sokkel krijgen deze objecten een mooie en prominente plaats in je tuin. 

De cortenstaal sokkel van Cortenstaalplantenbak.nl zijn in twee verschillende uitvoeringen te verkrijgen: rechte cortenstaal sokkels en omgekeerde U-sokkels. Het midden van de omgekeerde U-sokkel biedt de ruimte voor het opslaan van houtblokken, waardoor de cortenstaal sokkel een landelijke uitstraling krijgt.

6 Producten
Filters
Heb je vragen over een van onze producten?
Snel
advies

Heb je vragen over een van onze producten?

Onze vakspecialisten helpen je graag via de snelle chatfunctie

Whatsapp Chat starten
Heb je vragen over een van onze producten?
Pagina 1 van 1

Wat is een cortenstaal sokkel?

Een sokkel is een onderstuk, of een voetstuk, waarop over het algemeen een beeldhouwwerk wordt geplaatst. Sokkels zijn er in vele soorten, maten en materialen. Op onze website vind je sokkels van cortenstaal. Met een sokkel is het geplaatste voorwerp beter zichtbaar. Een beeldhouwwerk komt met een sokkel beter tot zijn recht.

Cortenstaal geeft je tuin een prachtige, warme uitstraling. De sterkte van de cortenstaal sokkels is vergelijkbaar met dat van RVS. De cortenstaal sokkels worden zonder roest geleverd, maar binnen 4 tot 6 maanden is hij voorzien van de kenmerkende roestlaag.

Cortenstaal sokkel kopen?

Geef je tuin net dat beetje extra met een cortenstaal sokkel. Op Cortenstaalplantenbak.nl vind je sokkels van cortenstaal in twee verschillende vormen: een omgekeerde u-vorm sokkel en een dichte sokkel.

  • De omgekeerde u-vorm sokkel kun je tevens gebruiken als handige houtopslag, waardoor je de sokkel een meer natuurlijke uitstraling geeft.
  • De dichte sokkel geeft je tuin een strakke uitstraling. 

De cortenstaal sokkels kunnen tot 150 kg dragen. Op alle sokkels ontvang je 5 jaar fabrieksgarantie.

Laat je cortenstaal sokkel tot zijn recht komen

Een sokkel kan op meerdere manieren gebruikt worden. Zo kun je er een prachtige vaas, bloembak, abstract beeld of kunstwerk op plaatsen. Met een cortenstaal vuurschaal of een cortenstaal waterschaal kun je de cortenstaal sokkel ook omtoveren tot vuurzuil! Ben je benieuwd hoe onze klanten een sokkel gebruiken? Bekijk hier onze klantenfoto's.

Bestel jouw cortenstaal sokkel eenvoudig en veilig online

Wist je dat je na het bestellen van een cortenstaal sokkel op onze webshop met één klik op de knop jouw bestelling kunt verzekeren? Wij zijn aangesloten bij Trusted Shops en zij bieden onze klanten een kopersbescherming zodat jij veilig en vertrouwd kunt shoppen op onze webshop. Per aankoop is je bestelling 30 dagen verzekerd! Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je bestelling achteraf te betalen Afterpay of kies voor onze nieuwe betaalmethode 'In3'. Hiermee betaal je 100% rentevrij je aankoop af in 3 termijnen.