Overige producten

Cortenstaal is een dun staal met een schitterende warme tint, het is robuust, natuurlijk ogend die echt in elke tuin past. Zowel in een moderne tuin, een natuurlijke als een romantische tuin. Cortenstaal heeft sinds haar introductie zo'n tien jaar terug enorm aan populariteit gewonnen, dus het is niet zo vreemd dat het in zo veel verschillende toepassing wordt gebruikt. Daarnaast combineert het prachtig met groen in de tuin en met gekleurde planten.

59 Producten
Filters
Heb je vragen over een van onze producten?
Snel
advies

Heb je vragen over een van onze producten?

Onze vakspecialisten helpen je graag via de snelle chatfunctie

Whatsapp Chat starten
Heb je vragen over een van onze producten?
Pagina 1 van 5

Alle cortenstaal tuinproducten voor jou op een rij!

In onze webshop vind je vele verschillende tuinproducten van cortenstaal, variërend van robuuste cortenstaal sokkels tot luxe cortenstaal vuurtafels. Deze tuinproducten staan prachtig in combinatie met stevige cortenstaal plantenbakken of zet ze gewoon elders in je tuin. Het fijne van al deze cortenstaal tuinproducten is dat je er weinig omkijken naar hebt, ze zijn namelijk onderhoudsvrij.

Stevige cortenstaal sokkels kunnen tot wel 150kg dragen

De cortenstaal sokkels uit onze webshop zijn in twee modellen verkrijgbaar: als dichte sokkel of als omgekeerde u-sokkel. Alle sokkels hebben een draagvermogen van wel 150kg en kun je het hele jaar zonder zorgen buiten laten staan.

Je kunt op een sokkel diverse tuinartikelen plaatsen die zo beter tot hun recht komen. Denk hierbij aan een tuinbeeld, waterschaal, vuurschaal of bijvoorbeeld een ander beeldhouwwerk. De sokkels worden ongeroest geleverd. De kenmerkende roestbruine kleur komt binnen enkele maanden naar voren.

Meer warmte in de tuin? Kies voor een cortenstaal buitenhaard

Geniet van warmte en sfeer in je tuin met een luxe cortenstaal buitenhaard. De cortenstaal buitenhaarden zijn verkrijgbaar als prachtige houthaard of als vuurtafel op gas. De cortenstaal buitenhaarden die op hout worden gestookt zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo heb je diverse buitenhaarden met een handige houtopslag. Zo hoef je nooit ver te lopen om het vuur brandend te houden!

De cortenstaal buitenhaarden zijn vaak in 'normale' groottes verkrijgbaar of soms in een XL versie! Let er bij het uitzoeken van de juiste cortenstaal buitenhaard op waar hij komt te staan. Zo hebben diverse buitenhaarden een breder stookgedeelte, waardoor je ook vanuit een hoek het sfeervolle vlammenspel kunt zien.

Luxe uitstraling van je tuin met een cortenstaal vuurtafel

In tegenstelling tot de cortenstaal buitenhaarden, kun je een cortenstaal vuurtafel ook voor een korte tijd even aanzetten. Aan de cortenstaal vuurtafel kun je eenvoudig een gasfles aansluiten. Met de regelknop die zich aan de zijkant van de vuurtafel bevindt kun je de hoogte van de vlammen instellen. Zo kun je ook voor een paar minuten al genieten van het knusse vuur.

Bij de cortenstaal vuurtafels worden veel accessoires gratis meegeleverd, zoals keramische stammetjes, lavastenen en een glasombouw. Zo heb je direct een complete set! De gasfles dien je zelf nog aan te schaffen bij een van de honderden verkooppunten in Nederland en België.

Cortenstaal waterschalen van klein tot groot

Met een cortenstaal waterschaal maak je van je tuin een kleine oase. De ronde cortenstaal waterschalen die je in onze webshop vindt zijn uitgevoerd in 3mm dik cortenstaal. De grootte van de waterschalen variëren van 60cm tot 200cm doorsnede.

Doordat de waterschalen van het sterke cortenstaal zijn gemaakt, zijn ze sterk en slijtvast. Daarnaast stralen ze het hele jaar door warmte en sfeer uit wanneer ze staan te pronken in je tuin.

Top kwaliteit watertafels met ledlampen en pomp

Het zachtjes sijpelende water brengt veel mensen rust. Haal de rust en sereniteit van het water naar je tuin met een cortenstaal watertafel. De cortenstaal watertafels zijn verkrijgbaar in drie modellen: rond, vierkant en rechthoekig. Bij de watertafels ontvang je een pomp en witte ledverlichting.

Let er bij het plaatsen van de watertafel op dat hij op een vlakke, stabiele ondergrond staat. De watertafel (met water) is namelijk zwaar en kan anders scheef gaan staan.

Gedetailleerde sfeerpanelen van cortenstaal

Wil je een knus hoekje creëren, uit de wind zitten of juist wat meer privacy in je tuin? Dit kun je eenvoudig realiseren met onze cortenstaal sfeerpanelen. De sfeerpanelen zijn verkrijgbaar als basispaneel zonder gelaserde motieven of juist met een vrolijke print of motief.

De cortenstaal sfeerpanelen hebben een standaard hoogte van 180 centimeter en een breedte van 110 centimeter. Wil je graag een sfeerpaneel op maat of met een patroon naar wens? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stevige cortenstaal muur

Naast de cortenstaal sfeerpanelen hebben we ook diverse grote, stevige cortenstaal muren in onze collectie. De cortenstaal muren geven je tuin een warme en rustieke uitstraling. De cortenstaal muren zijn hol van binnen, wat ideaal is wanneer je graag verlichting of bijvoorbeeld een fontein wil ophangen.

De standaard dikte van de cortenstaal muren is 15 centimeter. Op alle cortenstaal muren ontvang je 5 jaar fabrieksgarantie. De cortenstaal muren zijn daarnaast vorstbestendig, omdat ze geen water of vocht opnemen. Je kunt het hele jaar door buiten laten staan zonder dat je hier veel onderhoud aan hoeft te plegen.

Overbrug hoogteverschillen met een cortenstaal tuintrap

Breng met hoogteverschillen in je tuin meer diepte aan. Daarnaast geven hoogteverschillen je tuin een leuk speels effect. Deze hoogteverschillen moeten natuurlijk wel overbrugd worden. Dit kun je doen met een cortenstaal trap in je tuin. De natuurlijke kleuren van het roestige cortenstaal passen perfect bij de natuurlijke kleuren van de rest van de tuin.

De cortenstaal trappen zijn verkrijgbaar met verschillende treden. Zo heeft de kleinste cortenstaal trap 2 treden. De hoogste cortenstaal trap heeft 7 treden. Wil je graag een andere trap? Neem hiervoor contact met ons op!

Vrijstaande brievenbussen van cortenstaal

Wil je geen brievenbus in de voordeur, maar een pronkstuk aan het begin van je tuin of oprit? Kies dan voor een vrijstaande cortenstaal brievenbus! Onze cortenstaal brievenbussen zijn uit te breiden met huisnummers, welke je zelf eenvoudig kunt bevestigen. Daarnaast hebben we zelfs een brievenbus voor pakketjes in ons assortiment, hoe handig is dat.

De cortenstaal brievenbussen zijn tijdloze brievenbussen welke mooi passen bij het groen uit je tuin of de omgeving.