Sokkels

Cortenstalen sokkels

Een cortenstalen sokkel kan mooi gecombineerd worden met diverse objecten, zoals een tuinbeeld, pronkstuk, vuurschaal, waterschaal of een plantenschaal. Zo krijgen deze objecten een mooie en prominente plaats in je tuin. De sokkels zijn in twee verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Als een rechte sokkel en een omgekeerde U-sokkel. Dit laatste model biedt ruimte voor het opslaan van houtblokken.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Sokkel van cortenstaal kopen?

Geef je tuin net dat beetje extra met een cortenstalen sokkel. Op Cortenstaalplantenbak.nl vind je sokkels van cortenstaal in twee verschillende vormen: een omgekeerde u-vorm sokkel en een dichte sokkel. De omgekeerde u-vorm sokkel kun je tevens gebruiken als handige houtopslag, waardoor je de sokkel een meer natuurlijke uitstraling geeft.

 

Hoe je een cortenstalen sokkel tot zijn recht kunt laten komen

Een sokkel kan op meerdere manieren gebruikt worden. Zo kun je er een prachtige vaas of bloembak op plaatsen, of een abstract beeld/kunstwerk. Met een cortenstalen vuurschaal kun je de sokkel ook omtoveren tot vuurzuil! Ben je benieuwd hoe onze klanten een sokkel gebruiken? Bekijk hier onze klantenfoto's.

 

Wacht a.u.b.