Heb je een grote tuin, een bedrijventerrein of een andere omgeving waarin je graag grote bloembakken van cortenstaal wil neerzetten? Zoek dan niet verder! In ons assortiment vind je een diverse collectie van grote bloembakken van cortenstaal die snel leverbaar zijn. Grote bloembakken kunnen uitstekend gebruikt worden om grote lege ruimtes en oppervlaktes op te vullen en ze er weer stralend uit te laten zien.

grote bloembak cortenstaal

Grote bloembak voor buiten

Cortenstaal bloembakken zijn tegenwoordig erg populair en is in steeds meer tuinen en buiten faciliteiten terug te vinden. Zo staan ze bijvoorbeeld bij de buurvrouw in de tuin, maar ook steeds meer gemeentes plaatsen ze op straat, al dan niet voorzien van een geïntegreerd bankje. Ze zijn dan ook zeer geschikt voor buiten gebruik en krijgen hiervoor die mooie roestkleurige afwerking waar cortenstaal zo bekend om staat. Dit komt doordat er na enkele maanden in de buitenlucht een oxidehuid ontstaat die het materiaal afschermt van de zuurstof. Deze ‘’oxidatie’’ verloopt langzaam en kan enkele maanden duren.

Corstenstaal is van zichzelf een zeer sterk materiaal en wordt voor verschillende toepassingen gebruikt. Zo worden er zelfs bruggen en gebouwen van cortenstaal gemaakt. Grote bloembakken van cortenstaal zijn dan ook onverwoestbaar en gaan jaren mee. Dit heeft wel effect op het gewicht hiervan want deze grote cortenstalen bloembakken zijn erg zwaar. Daarnaast zijn de bloembakken ook vorstbestendig omdat ze geen water of vocht opnemen. Je hebt er dus ook geen onderhoud aan!

Bekijk hier alle grote bloembakken cortenstaal

Grote cortenstaal bloembak als afscheiding in de tuin

We hebben het wellicht allemaal wel eens meegemaakt dat we last hebben van buren die rechtstreek in je tuin kijken of wanneer je tuin grenst aan een drukke weg die je liever niet ziet. Grote bloembakken van cortenstaal zijn ideaal om te gebruiken als afscheiding in veel verschillende situaties. Afhankelijk van jouw situatie kun je kiezen uit verschillende grote bloembakken die geschikt zijn voor je wensen.

Zo kan het ingezet worden in je tuin, op je balkon of zelfs bij je kantoor. Zorg ervoor dat je weer je privacy en rust terugkrijgt met deze grote bloembakken die jarenlang mee gaan! In combinatie met hoge beplanting weer de nieuwsgierige ogen. Zijn onze grote bloembakken niet groot genoeg of heb je een specifieke toepassingen nodig? Dan kun je ook een cortenstaal bloembak op maat laten maken door ons. Hieronder vind je daar meer informatie over.

Grote bloembak cortenstaal

Maatwerk mogelijkheden voor grote bloembakken

Wanneer je op zoek bent naar een specifieke maat bloembak in cortenstaal die wij niet standaard aanbieden, dan is een grote maatwerk bloembak de beste optie. Je kunt je gewenste maten invullen waarna de kosten direct worden weergegeven. Afhankelijk van de grootte, kun je kiezen uit de maatwerk plantenbak small/medium of de XL.

Bekijk hier de maatwerk cortenstaal plantenbakken

Vervolgens kun je naast de gewenste maten, ook diverse andere opties selecteren voor deze grote bloembakken. Zo kunnen wij de bodem verwijderen wanneer je de grond uit je tuin wilt gebruiken om je planten in te plaatsen. Ook kunnen wij er wielen onder plaatsen waardoor je de grote cortenstaal bloembak kunt verplaatsen. Erg handig wanneer je de grote bloembak niet op een definitieve plek wilt hebben staan. Houd echter wel rekening met het gewicht van de bloembak en dat deze op een stevige ondergrond staat.