Maatwerk plantenbak

Maatwerk cortenstaal plantenbak

Schitterende Cortenstaal plantenbakken, verkrijgbaar in alle vormen en afmetingen! Bovenrand is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze uitstraling geeft. De maten hieronder zijn allemaal lengte x breedte x hoogte.

 

Jouw unieke maatwerk bloembak

De cortenstaal plantenbakken zijn weersbestendig. Doordat de bewapening in de hoeken wordt doorgelegd kunnen de hoeken niet uitscheuren. Ze worden over het algemeen ongeroest geleverd. Het duurt ca. 4-6 maanden tot ze de mooie roestbruine kleur hebben.

 

De cortenstaal plantenbakken kunnen geleverd worden met wielen, poten en met of zonder bodem. Wij kunnen dit op maat voor je uitvoeren. Wil je wat anders? Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om dit voor je te regelen! Wil je niet te lang wachten op je bestelling? Bekijk dan onze standaard plantenbakken. Deze kunnen uit voorraad een stuk sneller geleverd worden.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Maatwerk plantenbakken van cortenstaal

We leveren diverse standaard cortenstalen plantenbakken (uit voorraad). Deze vind je in de categorieën: vierkante plantenbakronde plantenbak en rechthoekige plantenbak. Zit hier je gewenste maat er niet tussen? In dat geval leveren wij ook maatwerk plantenbakken. Je vindt de maatwerk cortenstalen plantenbakken in deze categorie. Wil je toch liever wat anders? Stuur ons dan een mail met jouw maatwerk aanvraag.

 

De eigenschappen van cortenstaal

Cortenstaal heeft als eigenschap een mooie roestbruine kleur te vormen. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. De sterkte van cortenstaal is vergelijkbaar met RVS. Vele gebouwen, bruggen en kunstwerken worden gemaakt van cortenstaal. De plantenbak heeft een robuuste uitstraling en een mooie randafwerking. Deze plantenbakken zijn verder onverwoestbaar. De plantenbakken zijn niet geschikt om binnen te plaatsen. 

 

Cortenstaal is vorstbestendig en te gebruiken als vijver

De cortenstalen plantenbakken zijn standaard geschikt voor buiten gebruik. Doordat de plantenbak vervaardigd is van cortenstaal neemt de bak geen water of vocht op. Hierdoor is de plantenbak vorstbestendig. Daarnaast kunnen ze ook, indien voor een vijvertoepassing is gekozen, worden gebruikt als vijver. De bak wordt dan bestand gemaakt tegen de waterdruk.

 

Extra opties bij een maatwerk cortenstalen plantenbak

Optioneel is het mogelijk om wielen onder de plantenbak te laten monteren. De cortenstalen plantenbak is dan iets makkelijker te verplaatsen. De wielen worden verzonken gemonteerd onder de plantenbak en zijn hierdoor nauwelijks zichtbaar. Het monteren van wielen is standaard mogelijk tot een maat van 80x80 cm i.v.m. het toenemende gewicht. Bij grotere maten plantenbakken is de kans groot dat door het gewicht van de inhoud de wieltjes afbreken. Kleinere maten vierkante plantenbakken met wieltjes kun je over kleine afstanden voorzichtig verplaatsen. Wil je dit toch bij een grotere bak, neem hiervoor dan contact met ons op voor een prijsopgave. Ook is het mogelijk om de plantenbak in hoogte te laten inkorten of de plantenbak te bestellen op poten (heftrucktoepassing) of zonder bodem. De levertijd van onze productie plantenbakken is afhankelijk van het seizoen. De levertijd staat aangegeven bij onze producten.

Wacht a.u.b.