Maatwerk plantenbak

Maatwerk cortenstaal plantenbak

Schitterende Cortenstaal plantenbakken, verkrijgbaar in alle vormen en afmetingen! Bovenrand is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze uitstraling geeft. De maten hieronder zijn allemaal lengte x breedte x hoogte.

 

Jouw unieke maatwerk bloembak

De cortenstaal plantenbakken zijn weersbestendig. Doordat de bewapening in de hoeken wordt doorgelegd kunnen de hoeken niet uitscheuren. Ze worden over het algemeen ongeroest geleverd. Het duurt ca. 4-6 maanden tot ze de mooie roestbruine kleur hebben.

 

De cortenstaal plantenbakken kunnen geleverd worden met wielen, poten en met of zonder bodem. Wij kunnen dit op maat voor je uitvoeren. Wil je wat anders? Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om dit voor je te regelen! Wil je niet te lang wachten op je bestelling? Bekijk dan onze standaard plantenbakken. Deze kunnen uit voorraad een stuk sneller geleverd worden.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Maatwerk plantenbakken cortenstaal

We leveren diverse standaard cortenstalen plantenbakken (uit voorraad). Deze vind je in de categorieën: vierkante plantenbakronde plantenbak en rechthoekige plantenbak. Zit hier je maat er niet tussen dan ben je op het juiste adres bij maatwerk plantenbakken. Nog niet gevonden? Stuur ons je maatwerkaanvraag via de e-mail. 

Cortenstaal

Cortenstaal heeft als eigenschap een mooie roestbruine kleur te vormen. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. De sterkte van CorTen staal is vergelijkbaar met RVS. Vele gebouwen, bruggen en kunstwerken worden gemaakt van CorTen staal. De plantenbak heeft een robuuste uitstraling en een mooie randafwerking. Deze plantenbakken zijn verder onverwoestbaar. De plantenbakken zijn niet geschikt om binnen te plaatsen. 

Gebruikstoepassing

De cortenstalen plantenbakken zijn standaard geschikt voor buiten gebruik. Doordat de plantenbak vervaardigd is van CorTen staal neemt de bak geen water of vocht op. Hierdoor is de plantenbak vorstbestendig. Daarnaast kunnen ze ook geschikt gemaakt worden voor vijvertoepassing. De bak wordt dan bestand gemaakt tegen de waterdruk.

Extra opties

Optioneel is het mogelijk om wielen onder de plantenbak te laten monteren, de bak is dan lekker makkelijk te verplaatsen. De wielen worden verzonken gemonteerd onder de plantenbak en zijn hierdoor nauwelijks zichtbaar. Het monteren van wielen is standaard mogelijk tot een maat van 80x80 cm i.v.m. het toenemende gewicht. Bij grotere maten plantenbakken is de kans groot dat door het gewicht van de inhoud de wieltjes afbreken. Kleinere maten vierkante plantenbakken met wieltjes kun je over kleine afstanden voorzichtig verplaatsen. Wil je dit toch bij een grotere bak, neem hiervoor dan contact met ons op voor een prijsopgave. Ook is het mogelijk om de plantenbak kosteloos in hoogte te laten inkorten of de plantenbak te bestellen op poten (heftrucktoepassing) en zonder bodem. De levertijd van onze productie plantenbakken is afhankelijk van het seizoen. De levertijd staat aangegeven bij onze producten.

Wacht a.u.b.