cortenstaal_plantenbak_tuin

Door het toevoegen van cortenstaal aan je tuin, creëer je een warme en tijdloze uitstraling. Onze cortenstaal plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zo is er dus voor ieder wat wils. Liever zelf een cortenstaal plantenbak samenstellen? Kies dan voor de cortenstaal borderranden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes en je kunt er ook ronde plantenbakken mee maken. Op deze pagina vertellen we je waarom cortenstaal plantenbakken een aanwinst zijn voor je tuin.

Cortenstaal plantenbakken

Onze cortenstaal plantenbakken voor in de tuin zijn er in verschillende vormen en maten. Zo is er dus voor elke tuin een passende cortenstaal plantenbak. De cortenstaal plantenbak is in het begin donker van kleur. Na ongeveer 4-6 maanden is de cortenstaal plantenbak verkleurd naar de mooie oranjebruine kleur. Wil je dit proces versnellen? Vul dan een spuitbusje met water en zout en spuit de plantenbak daarmee elke dag in. Zo kun je het roestproces versnellen met ca. 2 maanden.

Wil je graag een cortenstaal plantenbak voor in de tuin zonder bodem? Of kun je de gewenste maat cortenstaal plantenbak niet vinden op onze website? Ook maatwerk is mogelijk. De levertijd is dan iets langer, maar dan heb je wel een unieke cortenstaal plantenbak in je tuin staan!

Bekijk hier onze cortenstaal plantenbakken voor in de tuin 

Borderranden

Ben je op zoek naar een plantenbak met een unieke vorm of afmeting? Onze cortenstaal borderranden bieden dan uitkomst! Je hebt keuze uit 3 opties: keerwanden, kantopsluitingen en Straightcurve.

Keerwanden zijn ideaal als grond-of waterkerend element. Je kunt de druk van een hoger gelegen bodem of van het water weerstaan. Door diverse keerwanden naast elkaar te plaatsen ontstaat er een muur met een groot draagvermogen. Zo kun je met de keerwanden dus een mooie plantenborder of verhoogd terras maken. De cortenstaal keerwanden worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Met onze cortenstaal kantopsluitingen kun je plantenbakken naar wens in je tuin creëren. Daarnaast kun je met de cortenstaal kantopsluitingen verzakkingen in de tuin voorkomen, accenten aanbrengen tussen het groen of creatieve hoogteverschillen aanbrengen. De cortenstaal kantopsluitingen zijn verkrijgbaar in pakketten van 10 of 25 stuks en je kunt kiezen uit verschillende diktes en hoogtes. Je kunt dus eenvoudig zelf bepalen hoe groot je de cortenstaal plantenbak maakt en waar jij wilt dat de hoeken komen.

Met de Straightcurve kantopsluitingen creëer je een strakke afwerking met rechte of juist vloeiende lijnen. De Straightcurve kantopsluitingen zijn gemaakt van cortenstaal en verkrijgbaar in pakketten van 6 stuks. De kantopsluitingen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Bekijk hier onze cortenstaal borderranden

Makkelijk in onderhoud

Cortenstaal heeft eigenlijk geen vast onderhoud nodig. Je plaatst de cortenstaal plantenbak in de tuin en de natuur doet zijn werk. Het roestproces duurt ca. 4-6 maanden. Je kunt dit versnellen door de cortenstaal plantenbak elke dag in te sprayen met roestversneller. Je kunt het roestproces dan met ca. 2 maanden verkorten.

Niet de informatie gevonden die je zocht? Onze klantenservice staat voor je klaar! Neem telefonisch of via e-mail contact met ons op. Ook zijn we elke werkdag bereikbaar via onze chat.