Cortenstaal bloembakken

Bloembakken van cortenstaal zijn ook in 2021 weer razend populair. De sterkte, robuustheid en kenmerkende bruine kleur van deze stalen bloembakken maken ze erg geliefd. Weet je nog niet welke cortenstaal bloembak jij in je tuin wil hebben en welke mogelijkheden er zijn? Wij helpen je graag op weg!

De populairste bloembakken van dit 2021

Cortenstaal producten zijn ontzettend populair voor in de tuin. Het is een stevig materiaal, waardoor het verschillende toepassingsmogelijkheden heeft. Zo zie je cortenstaal veel terug als kantopsluiting in de tuin, als borderrand en natuurlijk als bloembak! Op Cortenstaalplantenbak.nl zijn deze afmetingen het populairst als bloembak:

 1. Cortenstaal bloembak 80x40x40 cm
 2. Cortenstaal bloembak 40x40x40 cm
 3. Cortenstaal bloembak 50x50x50 cm
 4. Cortenstaal bloembak 60x60x60 cm
 5. Cortenstaal bloembak 200x50x60 cm
 6. Cortenstaal bloembak 150x40x80 cm
 7. Cortenstaal bloembak 40x40x80 cm
 8. Cortenstaal bloembak 100x100x40 cm

Naast deze afmetingen hebben we natuurlijk nog veel meer afmetingen in onze collectie. In totaal hebben we 61 verschillende maten, maar daarnaast is er ook nog een mogelijkheden tot maatwerk. Hierbij kies je zelf de maten van je bloembak.

Cortenstaal bloembak

Bekijk hier alle cortenstaal bloembakken

Bloembak cortenstaal op maat

Wil je een bloembak van cortenstaal die helemaal opgaat in je tuin? Kies dan voor maatwerk! Cortenstaal is een fijne materiaalsoort waarmee je eenvoudig een bloembak op maat kunt maken. Bij ons zijn er twee verschillende manieren waarmee je een bloembak cortenstaal op maat kunt laten maken.

1. We hebben in deze ‘op maat’ categorie een standaard aantal afmetingen, waarbij je uit verschillende toepassingen kunt kiezen.

 • Laat verzonken wielen monteren onder je cortenstaal bloembak
 • Laat de bodem verwijderen uit de cortenstaal bloembak
 • Kies voor een heftruck toepassing (hierbij worden er korte pootjes gemonteerd, waardoor je de bloembak kunt optillen met een heftruck)

2. Naast deze mogelijkheden kun je ook nog kiezen voor een cortenstaal bloembak op maat gemaakt. Hierbij kies je zelf de afmetingen van de bloembak. Je kunt kiezen voor een maatwerk bloembak in 2mm of 3mm dik cortenstaal.

 • Cortenstaal 2mm: Kies zelf een bloembak die tussen 40x40x20 cm en 200x145x75 cm ligt (lengte x breedte x hoogte)
 • Cortenstaal 3mm: Kies zelf een bloembak die tussen 145x145x75 cm en 300x200x160 cm ligt (lengte x breedte x hoogte)

Cortenstaal bloembak zonder bodem

Een cortenstaal bloembak zonder bodem kent vele voordelen! Bij alle cortenstaal bloembakken in de maatwerk categorie kun je de bodem laten verwijderen. Je kunt de cortenstaal bloembak dan gebruiken als plantenborder of als boombak, waarbij de boom meer dan voldoende ruimte krijgt om te wortelen.

Een cortenstaal bloembak zonder roest

Wanneer je de cortenstaal bloembak van ons ontvangt, zal deze nog ongeroest zijn. Het roestproces neemt enkele maanden in beslag. Regen, wind, temperatuur en luchtvochtigheid spelen een rol bij het roestproces. Ontvang je ergens een cortenstaal bloembak met roest? Dan betekent dat hij al een tijd buiten heeft gestaan en dat hij niet nieuw is.