Brievenbussen

Heb je geen brievenbus in je voordeur of kun je een brievenbus niet kwijt aan de gevel? Kies dan voor een prachtige vrijstaande brievenbus van cortenstaal. De cortenstaal brievenbussen uit onze collectie vormen na 4 tot 6 maanden hun kenmerkende roestlaag. De cortenstaal brievenbussen steken mooi af tegen het groen uit de tuin.

De cortenstaal brievenbussen zijn uit te breiden met een huisnummer/toevoeging. Deze worden los meegeleverd en kun je zelf op de gewenste plaats bevestigen. Je kunt bij het product de nummers kiezen. Vragen over de brievenbussen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

2 Producten
Filters
Pagina 1 van 1

Cortenstaal brievenbussen kopen?

Cortenstaal kan haast niet meer ontbreken in de moderne of juist klassieke tuin. De warme kleuren van cortenstaal zorgen ervoor dat je tuin het hele jaar door een warme uitstraling krijgt. Er zijn inmiddels al vele producten op de markt van cortenstaal, zo ook cortenstaal brievenbussen. Met een cortenstaal brievenbus laat je jouw voortuin of bedrijfspand opvallen. De tijdloze cortenstaal brievenbussen kleuren mooi bij het groen uit de omgeving. De brievenbussen worden ongeroest geleverd en vormen na 4 tot 6 maanden hun kenmerkende roestbruine kleur. 

Bij iedere brievenbus kun je aangeven welk(e) nummer(s) je erbij geleverd wil hebben en deze kun je zelf bevestigen op de cortenstaal brievenbus.

Cortenstaal brievenbus, speciaal voor pakketjes

Ontvang je regelmatig pakketjes, maar ben je niet altijd thuis om ze in ontvangst te nemen? Kies dan voor onze brievenbus 'Paca'. In deze cortenstaal brievenbus is niet alleen ruimte voor briefpost, maar kan de postbode ook een pakketje in plaatsen. Dit is mogelijk bij pakketjes met een maximale grootte van 60x40x24 cm. Het pakketje kun je alleen met de bijbehorende sleutel weer uit de brievenbus halen. 

Waarom kiezen voor een cortenstaal brievenbus?

Je ziet het in menig tuin steeds meer voorkomen: cortenstaal. Cortenstaal is een oersterk materiaal waarvan de sterkte vergelijkbaar is met RVS. Cortenstaal is een koperhoudende staalsoort wat bekent staat om de lange levensduur. De roestlaag zorgt namelijk voor een beschermende laag, waarodoor de brievenbus niet zal gaan doorroesten.

Kies je dus voor een cortenstaal brievenbus? Dan weet je zeker dat je hier vele jaren plezier van zult hebben! Daarnaast neemt cortenstaal geen vocht of water op, waardoor de cortenstaal brievenbus vorstbestendig is.

Lange garantie op de cortenstaal brievenbussen

Wanneer je kiest voor een cortenstaal brievenbus weet je zeker dat je een kwaliteitsartikel in de tuin hebt staan. Daarnaast ontvang je op alle cortenstaal brievenbussen 5 jaar garantie. Mocht er toch iets mis zijn, dan zoeken we graag naar een gepaste oplossing! 

Bestel je cortenstaal brievenbus eenvoudig online

Cortenstaal is ontzettend zwaar. Zo ook deze cortenstaal brievenbussen. Dat is natuurlijk fijn wanneer ze eenmaal op de gewenste plaats in de tuin staan, maar kan vervelend zijn om hier zelf mee te moeten slepen. Wanneer je een cortenstaal brievenbus bij ons besteld, wordt hij zonder verzendkosten bij jou geleverd. Zo hoef je er ook niet mee te slepen.