Laat je cortenstaal plantenbak op maat door ons maken, ontdek de mogelijkheden

Kies voor een cortenstaal plantenbak die perfect bij jouw tuin past! Je kunt bij Cortenstaalplantenbak.nl een cortenstaal plantenbak op maat laten maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen, en wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Een cortenstaal plantenbak uit onze collectie laten aanpassen

We hebben in onze cortenstaal maatwerk collectie 34 verschillende plantenbakken staan. Al deze plantenbakken zijn op verschillende manieren aan te passen, dankzij de opties die daarnaast staan weergegeven. Je kunt hierbij kiezen uit:

1.      Standaard buitengebruik

Hierbij wordt er niets aan de plantenbak aangepast. Hij is dan geschikt voor buitengebruik. De cortenstaal plantenbak wordt dan geleverd zoals hoe je hem op de productafbeelding ziet. 

2.      Zonder bodem

Hierbij wordt de cortenstaal plantenbak zonder bodem geleverd. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je een (grote)boom in de plantenbak wil plaatsen.

3.      Heftruck toepassing

Wil je de plantenbak kunnen verplaatsen met een heftruck? Kies dan voor deze toepassing! Hiermee monteren we hogere poten onder de cortenstaal plantenbak zodat hij eenvoudig te verplaatsen is.

4.      Je cortenstaal plantenbak gebruiken als vijver

Cortenstaal neemt van zichzelf geen water of vocht op, waardoor hij vorstbestendig is. Het is zelfs mogelijk om van je cortenstaal plantenbak een vijver te laten maken. Wanneer je kiest voor deze optie, wordt de plantenbak bestand gemaakt tegen de waterdruk en zal hij stevig blijven staan.

5.      Het toevoegen van wielen

Je cortenstaal plantenbak eenvoudig kunnen verplaatsen? Dat kan! Wanneer je kiest voor het toevoegen van wielen worden deze verzonken onder de plantenbak gemonteerd. Dit houdt in dat de bodem van de plantenbak wat hoger in de plantenbak zit, zodat de wielen onder de plantenbak achter de zijwanden wegvallen.

Bekijk hier de maatwerk cortenstaal plantenbakken

Staat je maat er niet tussen?

Wil je graag een afwijkende maat en zie je deze niet in onze collectie staan? Dan kun je jouw cortenstaal plantenbak ook helemaal zelf samenstellen. Je kunt hierbij kiezen uit een small/medium of XL plantenbak. Wat de verschillen zijn tussen deze twee cortenstaal plantenbakken zie je hieronder. 

Cortenstaal plantenbak maatwerk small/medium: hierbij wordt de plantenbak geleverd in 2mm dik cortenstaal. Je kunt kiezen uit de volgende maten:

  • Lengte: tussen 40 en 200 cm
  • Breedte: tussen 40 en 145 cm
  • Hoogte: tussen 20 en 75 cm

Daarnaast kun je kiezen voor het toevoegen van wielen of het laten verwijderen van de bodem.

Cortenstaal plantenbak maatwerk XL: hierbij wordt de plantenbak geleverd in 3mm dik cortenstaal. Je kunt kiezen uit de volgende maten:

  • Lengte: tussen 145 en 300 cm
  • Breedte: tussen 145 en 200 cm
  • Hoogte: tussen 75 en 160 cm

Daarnaast kun je bij beiden maatwerk plantenbakken kiezen voor het toevoegen van wielen of het laten verwijderen van de bodem. Wanneer je de vorm hebt aangeklikt en de maten hebt ingevoerd, zie je direct de prijs van de cortenstaal plantenbak. Het enige wat je nog hoeft te doen is de plantenbak te bestellen en wij doen de rest! 

Nog vragen over de cortenstaal maatwerk plantenbakken? 

Heb je vragen over de cortenstaal plantenbakken? Dan staan onze experts voor je klaar! Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.