Creëer je eigen fijne plekje van rust en privacy met een cortenstaal tuinafscheiding. Onze cortenstaal tuinafscheidingen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, diktes en vormen. Gebruik bijvoorbeeld een cortenstaal sfeerpaneel als tuinafscheiding of plaats een cortenstaal wand. Heb je vragen over de  cortenstaal tuinafscheidingen? Neem dan contact met ons op!

16 Producten
Filters
Pagina 1 van 2

Een cortenstaal tuinafscheiding in de klassieke of moderne tuin

Het mooie van cortenstaal als tuinafscheiding is dat je dit kunt toepassen in vrijwel iedere tuin! In de klassieke tuin komt het goed tot zijn recht omdat de natuurlijke roestige bruine kleuren van het cortenstaal perfect matchen bij het groen in de tuin. Staat er lavendel in de tuin? Dat steekt dit ook prachtig af tegen de cortenstaal tuinafscheiding. Ook in de moderne tuin komt een cortenstaal tuinafscheiding goed tot zijn recht, omdat je met strakke lijnen werkt. 

Een sfeerpaneel als cortenstaal tuinafscheiding

Onze cortenstaal sfeerpanelen zijn haast net zo groot als een standaard houten schutting. De cortenstaal sfeerpanelen hebben standaard de grootte van 110x180 cm. Er is ook een kleinere cortenstaal sfeerpaneel verkrijgbaar met de grootte van 60x180 cm.

Door de grootte van de sfeerpanelen kun je deze perfect gebruiken als cortenstaal tuinafscheiding. De sfeerpanelen zijn verkrijgbaar als dichte cortenstaal tuinafscheiding of met een gelaserd patroon. Naast het gebruik van een sfeerpaneel als cortenstaal tuinafscheiding, kun je de sfeerpanelen ook los in je tuin gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld uit de wind zitten of een knusse zithoek creëren.  

Een wand als cortenstaal tuinafscheiding

De cortenstaal wanden zijn grote, robuuste stevige wanden welke ook als tuinafscheiding gebruikt kunnen worden. De cortenstaal wanden zijn hol van binnen, waardoor je hier zelf nog verlichting aan kunt bevestigen. Door de sterkte van cortenstaal, zijn de wanden goed te gebruiken als cortenstaal tuinafscheiding. Je kunt de wanden aanschaffen in verschillende afmetingen.

Waarom cortenstaal als tuinafscheiding?

Waarom zou je kiezen voor een cortenstaal muur of paneel als tuinafscheiding? Waarom niet! De warme kleuren van cortenstaal passen perfect bij de verschillende seizoenen. Daarnaast is cortenstaal vorstbestendig omdat het geen water opneemt. Je kunt ze dus zonder zorgen het hele jaar door buiten laten staan.

De cortenstaal wanden en sfeerpanelen zijn daarnaast eenvoudig te plaatsen en vergen vrijwel geen onderhoud. Op de cortenstaal wanden en sfeerpanelen ontvang je 5 jaar fabrieksgarantie.