Cortenstaal muur

Geef je tuin een warme en rustieke uitstraling met een kant-en-klare cortenstaal muur. De cortenstaal muur is hol van binnen en is eventueel geschikt voor het bevestigen van verlichting of waterval. De standaard dikte van de cortenstaal muren is 15 cm. De cortenstaal muur is in enkele vaste maten verkrijgbaar, maar ook maatwerk is mogelijk. Wil je graag maatwerk? Stuur ons dan je aanvraag toe per mail

De standaardmaten zijn soms uit voorraad leverbaar. Als dit niet het geval is kunnen we de muur produceren tegen de levertijd die bij het product staat aangegeven.

16 Producten
Filters
Pagina 1 van 2

Cortenstaal wand - eenvoudig en snel te plaatsen

De cortenstaal wanden en muren van Cortenstaalplantenbak.nl zijn eenvoudig en snel te plaatsen. Binnen één dag kun je de cortenstaal wand in je tuin plaatsen. De cortenstaal wanden en muren zijn hol van binnen en kunnen met de bevestigingsstrippen vastgeschroefd worden op een stevige, vlakke ondergrond. De schroeven worden niet meegeleverd. 

De cortenstaal wanden zijn vorstbestendig, omdat ze geen vocht of ander water opnemen. Daarnaast zijn de cortenstaal wanden onderhoudsarm! Bovendien krijg je op de cortenstaal wanden 5 jaar fabrieksgarantie. De cortenstaal muren zijn hol van binnen zodat er eventueel verlichting of een waterelement aan bevestigd kan worden. 

Cortenstaal muur als tuinafscheiding

Cortenstaal is erg geliefd als materiaal op openbare plekken, zoals in een binnenstad. Ook in de tuin wint cortenstaal steeds meer terrein. Van cortenstaal kun je vele producten maken, waaronder cortenstaal muren. De muren van cortenstaal zijn enorm sterk en geven je tuin een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. De bruine kenmerkende kleuren van cortenstaal hebben op alle producten een patroon, wat wordt gevormd door regen, wind en andere natuurlijke elememten.

Levertijden en -kosten van de cortenstalen wanden

De producten van Cortenstaalplantenbak.nl worden altijd gratis bezorgd in Nederland en België. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je extra moet betalen, ook bij grotere producten. Soms hebben we de cortenstaal wanden op voorraad waardoor we ze de volgende dag al kunnen bezorgen (indien op werkdagen besteld). Andere keren moeten de wanden voor jou worden gemaakt, waardoor het wat langer kan duren. Bij de producten vind je de meest actuele levertijden. 

Dunne cortenstalen wanden? 

Wil je graag een dunnere cortenstaal wand? Bekijk dan onze cortenstalen sfeerpanelen. De cortenstaal sfeerpanelen bieden net zoals de cortenstalen wanden veel privacy en zorgen ervoor dat je heerlijk uit de wind in de tuin kunt zitten. De cortenstalen sfeerpanelen zijn 5 cm dik.