De vierkante cortenstalen plantenbakken van Cortenstaalplantenbak.nl zijn uitgevoerd in kwaliteit cortenstaal van 2,0 mm dik. De vierkante cortenstalen plantenbakken vormen binnen 4 tot 6 maanden een mooie en kenmerkende roestbruinte kleur, die de plantenbakken beschermt tegen verdere corrosie. De bovenrand van de vierkante cortenstalen plantenbakken is dubbel omgezet wat de plantenbakken een prachtige en tijdloze uitstraling geeft. De maten van de vierkante plantenbakken zijn lengte*breedte*hoogte.

We kunnen ook vierkante plantenbakken op maat leveren, waarbij je kunt kiezen uit een vijvertoepassing waarbij de plantenbak geschikt wordt gemaakt voor het gebruik als vijver, het toevoegen van poten onder de plantenbak, het verwijderen van de bodem in de plantenbak of het toevoegen van wielen.

46 Producten
Filters
Heb je vragen over een van onze producten?
Snel
advies

Heb je vragen over een van onze producten?

Onze vakspecialisten helpen je graag via de snelle chatfunctie

Whatsapp Chat starten
Heb je vragen over een van onze producten?
Pagina 1 van 4

Vierkante cortenstaal plantenbakken kopen?

Ons assortiment met vierkante cortenstalen plantenbakken is zeer uitgebreid. Je vindt hier plantenbakken van 40 cm t/m 140 cm. De vierkante plantenbakken hebben we in verschillende vormen: hoge vierkante plantenzuilen, kleine en grote lage vierkante modellen en kleine en grote kubussen. Onze cortenstaal plantenbakken en bloembakken zijn geschikt voor in je achtertuin, maar ook in je voortuin staan ze bijvoorbeeld prachtig. Of plaats ze als eyecatcher op je bedrijfsterrein.

Waarom kiezen voor een vierkante cortenstaal plantenbak of bloembak?

De vierkante cortenstaal plantenbakken en bloembakken worden ieder jaar steeds populairder en dat is niet zo vreemd ook! Deze robuuste vierkante plantenbakken zijn ontzettend sterk en duurzaam. Daarnaast is een vierkante cortenstaal plantenbak ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Zo hoef je er weinig naar om te kijken, ook in de winter. Cortenstaal plantenbakken en bloembakken nemen geen vocht of water op, waardoor ze vorstbestendig zijn. Zo kun je ze met een gerust hart in de winter buiten laten staan.

Het laten roesten van de vierkante plantenbakken

Wanneer je de vierkante plantenbakken van ons ontvangt hebben ze nog niet hun kenmerkende roestbruine kleur. Dit roestproces heeft ongeveer 4 tot 6 maanden nodig. Het roestproces is afhankelijk van diverse factoren, zoals regen, wind en luchtvochtigheid. Je kunt het roestproces ook versnellen, bijvoorbeeld door de plantenbak of bloembak in te sprayen met water en zout. 

Vierkante cortenstaal plantenbak met wielen

Hoe handig is het wanneer je jouw vierkante cortenstaal plantenbak kunt verrijden? Je kunt onder de vierkante cortenstaal plantenbakken wielen laten monteren. Deze wielen worden dan verzonken gemonteerd. Dit houd in dat de bodem iets hoger in de plantenbak komt te liggen waardoor je de wielen bijna niet ziet zitten. 


Het is bij vierkante cortenstaal plantenbakken tot een grootte van 80x80x80 cm mogelijk om wielen te laten monteren. Bij een grotere vierkante plantenbak is het niet meer mogelijk, omdat de wielen het toenemende gewicht niet aankunnen. Dankzij de wielen onder de plantenbak kun je de plantenbak voorzichtig verplaatsen. 

Laat je vierkante plantenbak in hoogte inkorten

Staat je maat er niet helemaal tussen? Dan kun je de hoogte van de vierkante cortenstaal plantenbak door ons laten inkorten. Bekijk onze vierkante cortenstaal maatwerk plantenbakken als je een van deze opties wilt. De levertijd bij maatwerk plantenbakken is wat langer, omdat deze op bestelling worden gemaakt. 

Andere cortenstaal plantenbakken en bloembakken

Naast vierkante cortenstaal plantenbakken verkopen we ook rechthoekige cortenstaal plantenbakken en ronde cortenstaal plantenbakken. De rechthoekige cortenstaal plantenbakken staan mooi aan de rand van je (dak)terras of plaats ze in het midden van je tuin om knusse hoeken te creëren. Houd je meer van zachte, ronde vormen? Kies dan voor de ronde cortenstaal plantenbakken. De ronde cortenstaal plantenbakken zijn verkrijgbaar in diverse ronde vormen. Zo verkopen we cortenstaal cilinders of vazen.

Hoe klanten Cortenstaalplantenbak.nl beoordelen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,46 (van 10) op basis van 500+ reviews! Daarnaast ontvangen we regelmatig mooie klantfoto's van onze klanten (in ruil voor een heerlijke gratis Tony Chocolonely reep). Benieuwd hoe de cortenstaal plantenbakken bij hun in de tuin staan? Je bekijkt de klantenfoto's hier.