1 items

Filters
Selectie verfijnen
Vierkante maatwerk plantenbakken

Vierkante maatwerk plantenbakken

De vierkante cortenstalen plantenbakken zijn uitgevoerd in kwaliteit cortenstaal 2,0 mm. De cortenstalen plantenbakken kunnen naar wens geproduceerd worden met: vijvertoepassing, poten, zonder bodem of wielen. Bovenrand is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze uitstraling geeft. Maten zijn lengte*breedte*hoogte. We kunnen ook vierkante plantenbakken leveren uit voorraad.

Lees meer

Items 1-1 of 1

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
  1. Stel zelf een plantenbak samen

    Cortenstaal plantenbak maatwerk | small/medium 2mm

     99.00
    Ca. 7-8 weken
    Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Maatwerk vierkante plantenbakken cortenstaal

We leveren diverse vierkante cortenstalen plantenbakken (uit voorraad). Deze vind je in de categorie: vierkante plantenbak. Zit hier je maat niet tussen dan bent u op het juiste adres bij maatwerk plantenbakken. Nog niet gevonden? Stuur je maatwerkaanvraag via de e-mail. 

Cortenstaal

Cortenstaal heeft als eigenschap een mooie roestbruine kleur te vormen. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. De sterkte van CorTen staal is vergelijkbaar met RVS. Vele gebouwen, bruggen en kunstwerken worden gemaakt van CorTen staal. De plantenbak heeft een robuuste uitstraling en een mooie randafwerking. Deze plantenbakken zijn verder onverwoestbaar. De plantenbakken zijn niet geschikt om binnen te plaatsen. 

Gebruikstoepassing

De cortenstalen plantenbakken zijn standaard geschikt voor buiten gebruik. Doordat de plantenbak vervaardigd is van CorTen staal neemt de bak geen water of vocht op. Hierdoor is de plantenbak vorstbestendig. Daarnaast kunnen ze ook geschikt gemaakt worden voor vijvertoepassing. De bak wordt dan bestand gemaakt tegen de waterdruk.

 Extra opties

Optioneel is het mogelijk om wielen onder de plantenbak te laten monteren, de bak is dan lekker makkelijk te verplaatsen. De wielen worden verzonken gemonteerd onder de plantenbak en zijn hierdoor nauwelijks zichtbaar. Het monteren van wielen is standaard mogelijk tot een maat van 80x80 cm. i.v.m. het toenemende gewicht.  Bij grotere maten plantenbakken is de kans groot dat door het gewicht van de inhoud de wieltjes afbreken. Kleinere maten vierkante plantenbakken met wieltjes kan je over kleine afstanden voorzichtig verplaatsen. Wil je dit toch bij een grotere bak, neem hiervoor dan contact met ons op voor een prijsopgave.

 

Ook is het mogelijk om de plantenbak kosteloos in hoogte te laten inkorten of de plantenbak te bestellen op poten (heftrucktoepassing) en zonder bodem. De levertijd van onze productie plantenbakken is afhankelijk van het seizoen. De levertijd staat aangegeven bij onze producten.