Ronde  plantenbak

Ronde cortenstaal plantenbakken

Deze ronde plantenbakken zijn uitgevoerd in kwaliteit cortenstaal 2,0 mm. Ze vormen binnen 4-6 maanden een mooie roestbruine kleur, die de plantenbakken beschermt tegen verdere corrosie. De bovenranden van deze ronde plantenbakken zijn dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze uitstraling geeft. Maten zijn diameter*hoogte. We kunnen ook ronde plantenbakken op maat leveren, waarbij je kunt kiezen uit een vijvertoepassing, poten, zonder bodem of met wielen.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Ronde cortenstalen plantenbakken

Ons assortiment ronde cortenstalen plantenbakken bestaat hoofdzakelijke uit twee vormen: grote ronde cortenstalen vazen en grote ronde cortenstalen cilinders. Met een doorsnede van maar liefst 60 t/m 100 cm.

Gebruikstoepassing

De cortenstalen plantenbakken zijn standaard geschikt voor buiten gebruik. De plantenbakken zijn vorstbestendig, omdat ze geen water of vocht opnemen. Daarnaast kunnen ze ook geschikt gemaakt worden voor vijvertoepassing. De bak wordt dan bestand gemaakt tegen de waterdruk. Ook is het mogelijk om de plantenbak te bestellen zonder bodem. 

Levertijd

De levertijd van onze productie plantenbakken is afhankelijk van het seizoen. De levertijd staat aangegeven bij onze producten.

Meer mogelijkheden

In onze categorieën vierkante plantenbak en rechthoekige plantenbak vind je nog veel meer maten cortenstalen plantenbakken. Zit de maat die u wenst er niet tussen? Kijk dan eens bij Maatwerk plantenbak of stuur uw maatwerkaanvraag via de e-mail. 

 

Onze klanten beoordelen Polyesterplantenbakken.nl gemiddeld met een 8.8 (van 10) op basis van 500+ reviews!

Wacht a.u.b.