Onze kleine rechthoekige cortenstaal plantenbakken hebben een lengte van maximaal 137 cm en zijn uitgevoerd in kwaliteits cortenstaal 2,0 mm. De maten van de rechthoekige plantenbakken zijn lengte x breedte x hoogte. Staat de gewenste rechthoekige kleine plantenbak er niet tussen? Voer deze maten dan in bij onze 'Cortenstaal plantenbak maatwerk' in deze categorie. Wil je graag wielen of de bodem laten verwijderen? Neem dan een kijkje in onze maatwerk categorie.
5 Producten
Filters
Heb je vragen over een van onze producten?
Snel
advies

Heb je vragen over een van onze producten?

Onze vakspecialisten helpen je graag via de snelle chatfunctie

Whatsapp Chat starten
Heb je vragen over een van onze producten?
Pagina 1 van 1

Kleine rechthoekige cortenstaal plantenbakken

In totaal hebben we 26 verschillende rechthoekige cortenstaal plantenbakken in ons assortiment. De kleine rechthoekige plantenbakken die je in deze categorie vindt hebben een maximale lengte van 137 cm. De kleine rechthoekige plantenbakken zijn verkrijgbaar in twee verschillende modellen: lage langwerpige cortenstaal plantenbakken en hoge smalle cortenstaal plantenbakken die gebruik kunnen worden als divider.

Zet kleine rechthoekige plantenbakken op meerdere manieren in!

De kleine rechthoekige plantenbakken van cortenstaal kunnen op meerdere manieren worden ingezet in de tuin. Natuurlijk staan de kleine rechthoekige cortenstaal plantenbakken prachtig in de tuin. Naast het feit dat ze mooi zijn, kun je de hoge smalle rechthoekige plantenbakken ook anders inzetten. Heb je bijvoorbeeld een balkon of dakterras en last van inkijk van de buren of voorbijgangers? Combineer dan een hoge smalle rechthoekige plantenbak met hogere grassen, een haagje of bijvoorbeeld bamboe om nieuwsgierige ogen af te weren. Het fijne aan de smalle rechthoekige plantenbakken is dat ze relatief weinig ruimte innemen. Is je balkon of dakterras niet zo groot? Dan behoud je het ruimtelijke gevoel.

Rechthoekige plantenbakken voor buiten

De kleine rechthoekige plantenbakken van cortenstaal zijn standaard geschikt om buiten te plaatsen. Je kunt ze het hele jaar door met een gerust hart buiten laten staan, want ze nemen geen vocht of water op. Hierdoor kunnen de rechthoekige plantenbakken niet kapotvriezen

De kleine rechthoekige cortenstaal plantenbakken worden zonder roest geleverd. Dit roestproces kan enkele maanden in beslag nemen. Wil je dit roestproces versnellen? Lees hier dan diverse tips! Daarnaast is cortenstaal ontzettend sterk en duurzaam

Wielen onder je rechthoekige kleine plantenbak? 

Bij cortenstaal plantenbakken is het mogelijk om tot een grootte van 80x80 centimeter (lengte x breedte) wielen te monteren. Bij een grotere cortenstaal plantenbak, wordt de plantenbak in combinatie met beplanting te zwaar. De verzonken wielen kunnen hierdoor bezwijken. Een cortenstaal plantenbak met wielen kun je voorzichtig verrijden door de tuin.

Grote rechthoekige plantenbakken

Naast deze kleine rechthoekige cortenstaal plantenbakken hebben we ook nog grote rechthoekige cortenstaal plantenbakken. Deze grote rechthoekige cortenstaal plantenbakken staan niet alleen mooi in de tuin, maar bijvoorbeeld ook bij je kantoorpand of in de stad. De cortenstaal plantenbakken zijn redelijk 'hufterproof', omdat ze zo sterk en robuust zijn.