Door het toevoegen van een cortenstaal plantenbak aan je tuin, creëer je een warme, tijdloze uitstraling. Onze cortenstaal plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Daarnaast is er ook maatwerk mogelijk en kun je met onze borderranden zelf een cortenstaal plantenbak samenstellen. Op deze pagina vertellen we je meer over de soorten en maten cortenstaal plantenbakken die wij aanbieden en wat je allemaal kunt met onze borderranden.

Wat is cortenstaal?

Cortenstaal is een ijzersoort waaraan diverse elementen zijn toegevoegd, waaronder koper, nikkel fosfor en chroom. De cortenstaal plantenbakken zijn nog zwart van kleur bij levering. Na enkele maanden zal de mooie,  bruine roestkleur tevoorschijn komen. De roestlaag is een dikke corrosie laag. Door deze laag, zal het staal niet verder aangetast worden en blijft de cortenstaal plantenbak dus levenslang goed! Daarnaast  zijn cortenstaal plantenbakken onderhoudsvriendelijk.

Cortenstaal plantenbak

Wij leveren meerdere soorten cortenstaal plantenbakken: klein, groot, vierkant, rechthoek, rond en ga zo maar door. Zo is er dus voor iedereen een geschikte cortenstaal plantenbak. Combineer verschillende soorten hoogtes cortenstaal plantenbakken voor een speels effect. Teveel inkijk in je tuin of op je balkon? Denk dan eens na over onze rechthoekige, hoge plantenbakken. Hiermee creëer je privacy en kun je in alle rust van je tuin of op je balkon genieten.

Bij onze cortenstaal plantenbakken is er ook maatwerk mogelijk. Kun je dus niet de door jou gewenste maat cortenstaal plantenbak vinden? Check dan onze tool voor cortenstaal maatwerk. Er zijn vele afmetingen mogelijk en de goede prijs wordt direct weergegeven.

Bekijk hier onze cortenstaal plantenbak maatwerk tool

Cortenstaal borderranden

Met onze cortenstaal borderranden, kun je je eigen cortenstaal plantenbak samenstellen. Je kunt kiezen uit kantopsluitingen en keerwandenKantopsluitingen worden veel gebruikt om delen in je tuin te scheiden van elkaar. Deze dienen 1/3 in de grond geplaatst te worden. De kantopsluitingen worden geleverd in pakketten van 10 of 25 stuks. Met onze cortenstaal keerwanden, kun je naast je eigen cortenstaal plantenbak samenstellen, ook zorgen voor een stabiele basis bij het ophogen van je tuin en hebben meerdere keerwanden naast elkaar een enorm groot draagvermogen. De keerwanden worden per stuk en in verschillende lengtes verkocht. Zo bouw je dus je eigen cortenstaal plantenbak in elke gewenste maat.

Bekijk hier onze borderranden