Kleine vierkante cortenstaal plantenbakken zijn perfect om mooi tentoon te stellen op bijvoorbeeld een sokkel of naast een grotere plantenbak. De kleine vierkante plantenbakken in deze categorie hebben een grootte van maximaal 80x80x80 cm. Staat de maat die je zoekt hier niet tussen? Voer dan zelf de gewenste maten in onze configurator in! De kleine vierkante plantenbakken uit deze categorie worden uit voorraad geleverd. Wil je graag een maatwerk optie op je kleine vierkante cortenstaal plantenbak? Bekijk dan onze maatwerk plantenbakken. Alle maten zijn lengte x breedte x hoogte.
12 Producten
Filters
Pagina 1 van 1

Kleine vierkante cortenstaal plantenbak kopen?

In ons assortiment vind je diverse vierkante cortenstaal plantenbakken. Ben je opzoek naar een kleine vierkante plantenbak? Dan zit je hier goed! In deze categorie kleine vierkante plantenbakken vind je alle vierkante plantenbakken vanaf 30x30x60 cm tot 80x80x80 cm. De vierkante cortenstaal plantenbakken zijn verkrijgbaar in diverse vormen: hoge vierkante plantzuilen of kleine kubussen. De kleine vierkante cortenstaal plantenbakken staan prachtig in de voortuin naast de voordeur, maar ook bijvoorbeeld in de achtertuin! 

Kleine vierkante cortenstaal plantenbakken voor buiten

De cortenstaal plantenbakken zijn standaard geschikt voor buitengebruik. Dit betekent dat ze zijn voorzien van afwateringsgaten en daarom niet waterdicht. Er is voldoende ruimte onder de kleine vierkante cortenstaal plantenbakken voor het regenwater om afgevoerd te worden. Daarnaast zijn deze kleine vierkante plantenbakken vorstbestendig, omdat het materiaal geen water of vocht opneemt. 

Kleine plantenbakken met wielen

Wil je wielen onder je kleine vierkante plantenbak laten monteren? Dat kan! Bij alle cortenstaal plantenbakken uit deze categorie is dat mogelijk. De wielen worden verzonken onder de vierkante cortenstaal plantenbak gemonteerd, zodat je ze niet ziet zitten. Je kunt de vierkante cortenstaal plantenbak dankzij de wielen voorzichtig verplaatsen. 

Een kleine cortenstaal plantenbak in huis plaatsen?

Je kunt de kleine cortenstaal plantenbakken ook in huis plaatsen, mits je bij de maatwerk toepassingen kiest voor het waterdicht maken van de plantenbak. Wanneer een kleine vierkante cortenstaal plantenbak waterdicht wordt gemaakt, wordt de binnenzijde voorzien van polyurea. Daarnaast zitten er natuurlijk geen afwateringsgaten in de bodem van de plantenbak.

Andere vierkante plantenbakken van cortenstaal

Staat de maat die je graag wilt niet in deze categorie? Voer dan de gewenste maten in onze maatwerkconfigurator in. De kleine maatwerk plantenbak wordt uitgevoerd in 2mm dik cortenstaal. Je kunt zelf kiezen voor de maten, variërend tussen 40x40x20 cm en 200x145x75 cm (lengte x breedte x hoogte).

Naast de kleine vierkante plantenbakken van cortenstaal hebben we ook nog grote vierkante plantenbakken van cortenstaal. Deze grote vierkante plantenbakken staan mooi in de tuin, maar ook in het bedrijfsleven kunnen deze grote robuuste plantenbakken goed worden gebruikt.