Sfeerpanelen

Maak een wand in je tuin van cortenstalen sfeerpanelen. Cortenstalen sfeerpanelen kunnen gebruikt worden als afscheiding van een ruimte voor meer privacy of het kan gebruikt worden als windscherm

Cortenstaal is tijdloos en steekt door zijn roestbruine kleur mooi af bij het groen in de omgeving. Let er wel op dat de sfeerpanelen ongeroest worden geleverd. Ze vormen zijn mooie bruine kleur met 4 tot 6 maanden. Er zijn basic cortenstaal sfeerwanden leverbaar en cortenstaal sfeerwanden met gelaserd design. Nog niet gevonden wat je zocht? Er zijn nog diverse andere gelaserde designs leverbaar. Neem hiervoor contact met ons op.

16 Producten
Filters
Pagina 1 van 2

De veelzijdigheid van cortenstalen sfeerpanelen in je tuin

De cortenstalen sfeerpanelen van Cortenstaalplantenbak.nl zijn te verkrijgen in meerdere designs. Van basic zonder uitkepingen, tot een prachtige levensboom. Met de cortenstalen sfeerpanelen creëer je op een eenvoudige manier afgeschermde ruimtes in je tuin. Zo kun je een mooie zithoek maken waarbij je volledig uit de wind zit, of de sfeerpaneel gebruiken om meer privacy te creëren. Veelal worden de cortenstalen sfeerpanelen ook gebruikt als schutting. Doordat ze stevig worden verankert dankzij de cortenstalen palen, zijn de schuttingdelen strak sluitend.

Het installeren van een cortenstalen sfeerpaneel

De cortenstaal sfeerpanelen zijn eenvoudig te installeren en dat kan op verschillende manieren. Zo kun je de schuttingdelen installeren tussen bestaande palen en muren, maar tevens kun je er een cortenstalen paal bij bestellen. De cortenstalen palen kunnen zowel in de grond als op een vlakke ondergrond gemonteerd worden. Het onderste deel is demontabel. De paal kan in de grond geplaasts worden en vastgezet worden met of zonder beton. Met behulp van een houten plankje kunnen de panelen ook op een wand worden bevestigd.

Cortenstaal panelen passen in iedere tuin

Met een cortenstaal paneel kun je vele kanten op. De warme kleuren van cortenstaal passen perfect in een tuin waarbij de verschillende groen en bruin tinten meeverkleuren met de seizoenen. Heb je een strakke, moderne tuin? Ook dan kun je met cortenstaal panelen vele kanten op! De strakke lijnen zullen ongetwijfeld jouw tuin beter tot zijn recht laten komen.

Met een cortenstaal paneel als tuinscherm geniet je niet alleen van extra sfeer in je tuin, maar ook van meer privacy. Zit daarnaast heerlijk uit de wind of gebruik het paneel als cortenstaal tuinafscheiding op de erfgrens!

Ben je opzoek naar andere cortenstalen sfeerpanelen?

Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Wij hebben diverse andere designs sfeerpanelen voor jou beschikbaar. Neem contact met ons op via de mail of bel ons op 078-6990172. Het is daarnaast ook mogelijk om te kiezen voor maatwerk. Neem ook hiervoor contact met ons op!