Je vindt hier onze grote vierkante cortenstaal plantenbakken vanaf één meter lang/breed. Deze grote plantenbakken hebben een robuuste uitstraling en zijn uitgevoerd in top kwaliteit cortenstaal. De grote vierkante cortenstaal plantenbakken staan mooi in de tuin of bij je kantoor. Wil je graag wielen of de plantenbakken op maat laten maken? Bekijk daarvoor onze maatwerk mogelijkheden. Alle maten zijn lengte x breedte x hoogte.
34 Producten
Filters
Heb je vragen over een van onze producten?
Snel
advies

Heb je vragen over een van onze producten?

Onze vakspecialisten helpen je graag via de snelle chatfunctie

Whatsapp Chat starten
Heb je vragen over een van onze producten?
Pagina 1 van 3

Grote vierkante cortenstaal plantenbakken

Ben je opzoek naar vierkante cortenstaal plantenbakken? Dan ben je bij Cortenstaalplantenbak.nl aan het juiste adres! Naast kleine vierkante cortenstaal plantenbakken vind je bij ons ook een grote collectie grote vierkante cortenstaal plantenbakken. Deze grote plantenbakken variëren van 100x100x40 cm tot 200x200x80 cm (lengte x breedte x hoogte). De grote plantenbakken van cortenstaal zijn verkrijgbaar in twee vormen: grote cortenstaal kubussen of lage grote vierkante cortenstaal plantenbakken.

De grote plantenbakken van cortenstaal kun je op meerdere manieren inzetten. Plant er bijvoorbeeld een grote tropische boom in of plaats ze als eye-catcher op je bedrijventerrein.

Kies voor goede kwaliteit, kies voor cortenstaal

Cortenstaal is ontzettend sterk. De sterkte hiervan wordt ook wel vergeleken met dat van RVS. Cortenstaal wordt naast onze grote vierkante plantenbakken ook gebruikt voor bruggen en andere bouwwerken. Grote vierkante cortenstaal plantenbakken kun je zonder zorgen het hele jaar door buiten laten staan. Het materiaal neemt geen water of vocht op, waardoor ze niet kapot kunnen vriezen. 

Een grote cortenstaal plantenbak zonder bodem

In deze categorie vind je onze 'standaard' grote cortenstaal plantenbakken die geschikt zijn voor buitengebruik. De grote vierkante plantenbakken zijn standaard voorzien van afwateringsgaten. De bodem van de plantenbak ligt iets hoger in de plantenbak, zodat het water goed weg kan lopen. Wil je graag een grote boom planten in een cortenstaal plantenbak of heb je al een grote boom in je tuin staan? Dan kan een grote plantenbak zonder bodem de uitkomst bieden. Een grote plantenbak zonder bodem is een maatwerk optie. Let er bij het bestellen van een maatwerk cortenstaal plantenbak wel op dat de levertijd langer is dan de voorraad modellen.

De populairste formaten grote vierkante plantenbakken

Grote vierkante plantenbakken worden ieder jaar populairder. De populairste formaten van grote vierkante plantenbakken zijn: 

  • Grote vierkante cortenstaal plantenbak 100x100x40 cm
  • Grote vierkante cortenstaal plantenbak 100x100x80 cm
  • Grote vierkante cortenstaal plantenbak 120x120x40 cm
  • Grote vierkante cortenstaal plantenbak 200x200x60 cm

Grote plantenbak op maat gemaakt

Staat je maat er niet tussen? Dan kunnen wij ook voor jou een grote vierkante plantenbak op maat maken. Je kunt kiezen voor een grote cortenstaal plantenbak uitgevoerd in 2mm dik cortenstaal of voor een grote cortenstaal plantenbak uitgevoerd in 3mm dik cortenstaal.

Bij de 2mm dikke cortenstaal plantenbak kun je kiezen voor een grote cortenstaal plantenbak van maximaal 200x145x75 cm (lengte x breedte x hoogte). Bij de 3mm dikke cortenstaal plantenbak kun je kiezen voor een grote cortenstaal plantenbak van maximaal 300x200x160 cm. Je ziet bij het invoeren van de maten direct de prijs.