Vuurtafels

Opzoek naar een unieke vuurtafel welke al warmte uitstraalt zonder dat hij aanstaat? Kies dan voor een vuurtafel van cortenstaal. Een cortenstaal vuurtafel kan het hele jaar door buiten staan. Een cortenstaal vuurtafel kenmerkt zich door de robuuste uitstralingduurzaamheid en het ijzersterke karakter. Binnen 4 tot 6 maanden ontwikkelt de cortenstaal vuurtafel een unieke en roestige look. De roestbruine kleur ontwikkeld het beste als de cortenstaal vuurtafel direct aan de buitenlucht wordt blootgesteld. Sommige vuurtafels zijn uitgerust met een grill, waardoor je hem ook kunt gebruiken als barbecue. Andere vuurtafels werken op gas.

2 Producten
Filters
Pagina 1 van 1

Waarom een cortenstaal vuurtafel perfect in je tuin past

Ben je opzoek naar een uniek warmte element in je tuin? Een warmte element dat veel warmte uitstraalt, zelfs wanneer het vuur niet brandt? Kies dan voor een cortenstaal vuurtafel! Cortenstaal vuurtafels zijn altijd uniek. De roestvorming bij iedere cortenstaal vuurtafel is namelijk anders. De roestvorming is van diverse factoren afhankelijk, zoals luchtvochtigheid en zonlicht. Geen van de cortenstaal vuurtafels zal uiteindelijk hetzelfde zijn. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jouw cortenstaal vuurtafel een ware eye-catcher is in je tuin!

Een cortenstaal vuurtafel past bij ieder seizoen

Een vuurtafel van cortenstaal kun je zonder problemen het hele jaar door buiten laten staan. Of het nu zomer is of winter, een cortenstaal vuurtafel kan het allemaal aan! De warme kleuren passen daarnaast perfect bij alle seizoenen. Meer sfeer in de zomer, passend bij de vallende bladeren in de herfst of juist aan een kille winter meer kleur geven. 

Cortenstaal vuurtafels op gas

De cortenstaal vuurtafels van het type Brann werken op propaangas. In tegenstelling tot hout, hoef je bij een cortenstaal vuurtafel op gas niet te wachten tot het hout eenmaal goed brandt. Zo kun je in enkele seconden al genieten van een prachtige vlam. Dit is voordelig omdat je ook voor een half uurtje even kunt genieten van de warmte en de gezelligheid van het vuur. Daarnaast komen er bij de cortenstaal vuurtafel op gas geen nare geurtjes vrij. Ook zal er geen rookontwikkeling zijn of vonken. Perfect wanneer je bijvoorbeeld in een woonwijk woont en de buren niet tot last wil zijn. Ook kun je een vuurtafel op gas prima gebruiken op een dakterras of balkon.

De propaangasfles is eenvoudig aan te sluiten op de meegeleverde gasslang. De hoogte van de vlammen kun je regelen via de regelknop aan de zijkant van de vuurtafel. Alle cortenstaal vuurtafels zijn voorzien van een CE-markering, waardoor je ze veilig en zonder zorgen kunt gebruiken. In de cortenstaal vuurtafel op gas kun je de gasfles netjes en veilig opbergen. Zo staat hij niet in de weg en kun je zorgeloos genieten van het gezellige vuur.

Cortenstaal vuurtafels op hout

Bij de cortenstaal vuurtafels op hout geniet je niet alleen van het knisperende vuur, maar ook van de heerlijke geur van het brandende hout. Bij een aantal van de vuurtafels op hout gestookt kun je een grillrooster bijbestellen. Zo verander je in een handomdraai je vuurtafel in een barbecue. Perfect voor feestjes of wanneer je 's avonds toch nog een stukje vlees wilt grillen!

Bestel je cortenstaal vuurtafel eenvoudig online

Wil je graag een cortenstaal vuurtafel in de tuin, bestel hem dan eenvoudig online! Op alle cortenstaal vuurtafels, zowel de vuurtafel op gas als de vuurtafel op hout, ontvang je bij ons 5 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast betaal je bij ons geen verzendkosten, kun je kiezen voor achteraf betalen of betalen in 3 termijnen (zonder rente en BKR) én kun je ook nog je aankoop verzekeren via de externe partij Trusted Shops. Hoe fijn is dat! 

Heb je vragen over de cortenstaal vuurtafels of wil je graag hulp met iets anders? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord. Dit kan per mail, via de telefoon of chat (alleen op werkdagen tussen 08:30 - 17:00).