Schitterende op maat gemaakte cortenstaal plantenbakken, verkrijgbaar in alle vormen en afmetingen! De bovenrand van de op maat gemaakte cortenstaal plantenbakken is dubbel omgezet, waardoor de plantenbakken een prachtige tijdloze uitstraling hebben. De maten hieronder zijn allemaal lengte x breedte x hoogte.

De maatwerk cortenstaal plantenbakken zijn weersbestendig. Doordat de bewapening in de hoeken wordt doorgelegd, kunnen de hoeken van de plantenbakken niet uitscheuren. De op maat gemaakte cortenstaal plantenbakken worden over het algemeen ongeroest geleverd. Het duurt ca. 4-6 maanden tot ze de mooie en kenmerkende roestbruine kleur hebben.

Kies je maatwerk optie

De op maat gemaakte cortenstaal plantenbakken kunnen geleverd worden met wielenpoten en met of zonder bodem. Wij kunnen dit op maat voor je uitvoeren. Wil je wat anders? Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om dit voor je te regelen! Wil je niet te lang wachten op je bestelling? Bekijk dan onze standaard plantenbakken. Deze kunnen uit voorraad een stuk sneller geleverd worden.

2 Producten
Filters
Pagina 1 van 1

Cortenstaal op maat? Kies voor een op maat gemaakte plantenbak

Een cortenstaal plantenbak die nét even anders is? Kies dan voor op maat gemaakte cortenstaal plantenbakken! Hieronder vind je alle mogelijkheden van de cortenstaal plantenbakken op maat. De plantenbakken hebben een iets langere levertijd dan onze voorraad collectie, omdat de plantenbakken speciaal voor jou op maat worden gemaakt. De actuele levertijd vind je bij ieder product. 

Liever een cortenstaal plantenbak morgen al in huis? We leveren diverse standaard cortenstaal plantenbakken (uit voorraad). Deze vind je in de categorieën: vierkante plantenbakronde plantenbak en rechthoekige plantenbak

De eigenschappen van cortenstaal plantenbakken op maat

Cortenstaal heeft als eigenschap een mooie roestbruine kleur te vormen. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. De sterkte van cortenstaal is vergelijkbaar met RVS. Vele gebouwen, bruggen en kunstwerken worden gemaakt van cortenstaal.

De cortenstaal plantenbak op maat heeft een robuuste uitstraling en een mooie randafwerking. Deze cortenstaal plantenbakken zijn verder onverwoestbaar en hebben een lange levensduur.

Cortenstaal plantenbakken in de winter

De cortenstaal plantenbakken zijn standaard geschikt voor buiten gebruik. Doordat de plantenbak op maat vervaardigd is van cortenstaal neemt de bak geen water of vocht op. Hierdoor is de plantenbak vorstbestendig. Zo kun je ze het hele jaar door zonder zorgen buiten laten staan.

Cortenstaal plantenbak met wielen

Optioneel is het mogelijk om wielen onder de op maat gemaakte plantenbak te laten monteren. De cortenstaal plantenbak is met wielen iets makkelijker te verplaatsen. De wielen worden verzonken gemonteerd onder de plantenbak en zijn hierdoor nauwelijks zichtbaar. Het monteren van wielen is standaard mogelijk tot een maat van 80x80 cm in verband met het toenemende gewicht. Bij grotere maten plantenbakken is de kans groot dat door het gewicht van de inhoud de wieltjes afbreken. Kleinere maten cortenstaal plantenbakken kun je met wieltjes over kleine afstanden voorzichtig verplaatsen. Wil je dit toch bij een grotere plantenbak op maat, neem hiervoor dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Cortenstaal plantenbak laten inkorten in hoogte of kies je eigen maat

Naast het toevoegen van wielen onder de cortenstaal plantenbak is het ook mogelijk om de plantenbak in te laten korten in hoogte. Je kunt daarnaast ook ervoor kiezen om poten onder de plantenbak te laten monteren (heftrucktoepassing).

Staat je maat er alsnog niet tussen? Voer dan zelf je maten in onze maatwerk configurator in. Je kunt kiezen uit twee verschillende cortenstaal plantenbakken: 

    • Cortenstaal plantenbak op maat small/medium: deze cortenstaal plantenbak wordt uitgevoerd in 2mm dik cortenstaal. Je kunt hierbij zelf je maten invoeren, variërend uit alle maten tussen 40x40x20 cm en 200x145x75 cm (lengte x breedte x hoogte).
    • Cortenstaal plantenbak op maat XL: deze cortenstaal plantenbak wordt uitgevoerd in 3mm dik cortenstaal. Je kunt hierbij zelf je maten invoeren, variërend uit alle maten tussen 145x145x75 cm en 300x200x160 cm (lengte x breedte x hoogte).

Cortenstaal plantenbak zonder bodem

Heb je een prachtige boom in de tuin staan of wil je graag een boom planten in een cortenstaal plantenbak? Kies dan voor een cortenstaal plantenbak zonder bodem! Je kunt voor deze maatwerk mogelijkheid kiezen bij de plantenbakken in deze categorie. Met een cortenstaal plantenbak zonder bodem weet je zeker dat je boom of planten voldoende ruimte hebben om te wortelen en te groeien.