Filters
Selectie verfijnen
Ronde maatwerk plantenbakken

Ronde maatwerk plantenbakken

De ronde cortenstalen maatwerk plantenbakken zijn gemaakt van 2,0mm cortenstaal. De plantenbakken kunnen verder naar wens worden gemaakt en uitgebreid worden met: vijvertoepassing of zonder bodem. Maten zijn diameter*hoogte. We kunnen ook ronde plantenbakken leveren uit voorraad.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Maatwerk ronde plantenbakken cortenstaal

We leveren diverse standaard ronde cortenstalen plantenbakken (uit voorraad). Deze vind je in de categorie: ronde plantenbak. Zit hier je maat niet tussen dan ben je op het juiste adres bij maatwerk plantenbakken. Nog niet gevonden? Stuur je maatwerkaanvraag via de e-mail. 

Cortenstaal

Cortenstaal heeft als eigenschap een mooie roestbruine kleur te vormen. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. De sterkte van CorTen staal is vergelijkbaar met RVS. Vele gebouwen, bruggen en kunstwerken worden gemaakt van CorTen staal. De plantenbak heeft een robuuste uitstraling en een mooie randafwerking. Deze plantenbakken zijn verder onverwoestbaar. De plantenbakken zijn niet geschikt om binnen te plaatsen. 

Gebruikstoepassing

De cortenstalen plantenbakken zijn standaard geschikt voor buiten gebruik. Doordat de plantenbak vervaardigd is van CorTen staal neemt de bak geen water of vocht op. Hierdoor is de plantenbak vorstbestendig. Daarnaast kunnen ze ook geschikt gemaakt worden voor vijvertoepassing. De bak wordt dan bestand gemaakt tegen de waterdruk. 

Levertijd

De levertijd staat aangegeven bij onze producten.