Sfeerpanelen

Sfeerpanelen

Maak een wand van cortenstalen sfeerpanelen. Ze kunnen gebruikt worden als afscheiding van een ruimte voor meer privacy of het kan gebruikt worden als windscherm. Cortenstaal is tijdloos en steekt door zijn roestbruine kleur mooi af bij het groen in de omgeving. Let er wel op dat de sfeerpanelen ongeroest worden geleverd. Ze vormen zijn mooie bruine kleur met 4 tot 6 maanden. Er zijn basic sfeerwanden leverbaar en sfeerwanden met gelaserd design. Nog niet gevonden wat je zocht? Er zijn nog diverse andere gelaserde designs leverbaar.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

De veelzijdigheid van cortenstalen sfeerpanelen

De cortenstalen sfeerpanelen van Cortenstaalplantenbak.nl zijn te verkrijgen in meerdere designs. Van basic zonder uitkepingen, tot een prachtige levensboom. Met de cortenstalen sfeerpanelen creëer je op een eenvoudige manier beschermde ruimtes in je tuin. Zo kun je een mooi zithoek maken waarbij je volledig uit de wind zit, of hem gebruiken om meer privacy te creëren

 

Het installeren van een cortenstalen sfeerpaneel

De sfeerpanelen zijn eenvoudig te installeren en het kan op verschillende manieren. Zo kun je hem installeren tussen bestaande palen en muren, maar kun je ook de cortenstalen paal bijbestellen. De cortenstalen palen kunnen zowel in de grond als op een vlakke ondergrond geplaatst worden. Het onderste deel is demontabel. De paal kan in de grond geplaasts worden en vastgezet worden met of zonder beton. Met behulp van een houten plankje kunnen de panelen ook op een wand worden bevestigd.

Wacht a.u.b.