Cortenstalen muur

Cortenstalen muur

Geef je tuin een warme en rustieke uitstraling met een kant-en-klare cortenstalen muur. De muur is hol van binnen en is eventueel geschikt voor het bevestigen van verlichting of waterval. De standaard dikte is 15 cm. De muur is in enkele vaste maten verkrijgbaar, maar ook maatwerk is mogelijk. Wil je graag maatwerk? Stuur ons dan je aanvraag toe per mail! De standaardmaten zijn soms uit voorraad leverbaar. Als dit niet het geval is kunnen we de muur produceren tegen de levertijd die bij het product staat aangegeven.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Cortenstalen wand - eenvoudig en snel te plaatsen

De cortenstalen wanden van Cortenstaalplantenbak.nl zijn eenvoudig en snel te plaatsen. Binnen één dag kun je hem in je tuin plaatsen. De cortenstalen wanden zijn hol van binnen en kunnne met de bevestigingsstrippen vastgeschroefd worden op een stevige, vlakke ondergrond. De schroeven worden niet meegeleverd. 

 

De cortenstalen wanden zijn vorstbestendig omdat ze geen vocht of ander water opnemen. Daarnaast zijn de wanden onderhoudsarm! Bovendien krijg je op de cortenstalen wanden 5 jaar fabrieksgarantie. De cortenstalen wanden zijn hol van binnen zodat er eventueel verlichting of een waterelement aan bevestigd kan worden. 

 

Levertijden en -kosten van de cortenstalen wanden

De producten van Cortenstaalplantenbak.nl worden altijd gratis bezorgd in Nederland en België. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je extra moet betalen, ook bij grotere producten. Soms hebben we de cortenstalen wanden op voorraad waardoor we ze de volgende dag al kunnen bezorgen (indien op werkdagen besteld). Andere keren moeten de wanden voor jou worden gemaakt, waardoor het wat langer kan duren. Bij de producten vind je de meest actuele levertijden. 

 

Wacht a.u.b.