4 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 361.00 -  942.00
 942.00
 361.00
Brievenbussen

Cortenstaal brievenbus kopen? Ook voor pakketjes!

Verrijk je tuin met een prachtige cortenstaal brievenbus. Na ongeveer 4 tot 6 maanden heeft de brievenbus zijn uiteindelijke prachtige roestbruine kleur. Deze kleur steekt dan mooi af bij het groen in je tuin.

 

De cortenstalen brievenbussen zijn uit te breiden met een huisnummer/toevoeging. Deze worden los meegeleverd en kun je zelf op de gewenste plaats bevestigen.

Lees meer

Items 1-4 of 4

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Brievenbus Flyn cortenstaal

   361.00
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Pakketbrievenbus Paca cortenstaal

   942.00
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Brievenbus Ivar cortenstaal

   361.00
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Brievenbus Hacon cortenstaal

   361.00
  3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Cortenstaal brievenbussen kopen?

Cortenstaal kan haast niet meer ontbreken in de moderne of juist klassieke tuin. De warme kleuren van cortenstaal zorgen ervoor dat je tuin het hele jaar door een warme uitstraling krijgt. Er zijn inmiddels al vele producten op de markt van cortenstaal, zo ook cortenstaal brievenbussen. Met een cortenstaal brievenbus laat je jouw voortuin of bedrijfspand opvallen. De tijdloze cortenstaal brievenbussen kleuren mooi bij het groen uit de omgeving. De brievenbussen worden ongeroest geleverd en vormen na 4 tot 6 maanden hun kenmerkende roestbruine kleur. 

 

Bij iedere brievenbus kun je aangeven welk(e) nummer(s) je erbij geleverd wil hebben en deze kun je zelf bevestigen op de cortenstaal brievenbus.

Cortenstaal brievenbus, speciaal voor pakketjes

Ontvang je regelmatig pakketjes, maar ben je niet altijd thuis om ze in ontvangst te nemen? Kies dan voor onze brievenbus 'Paca'. In deze cortenstaal brievenbus is niet alleen ruimte voor briefpost, maar kan de postbode ook een pakketje in plaatsen. Dit is mogelijk bij pakketjes met een maximale grootte van 60x40x24 cm. Het pakketje kun je alleen met de bijbehorende sleutel weer uit de brievenbus halen. 

Waarom kiezen voor een cortenstaal brievenbus?

Je ziet het in menig tuin steeds meer voorkomen: cortenstaal. Cortenstaal is een oersterk materiaal waarvan de sterkte vergelijkbaar is met RVS. Cortenstaal is een koperhoudende staalsoort wat bekent staat om de lange levensduur. De roestlaag zorgt namelijk voor een beschermende laag, waarodoor de brievenbus niet zal gaan doorroesten.

 

Kies je dus voor een cortenstaal brievenbus? Dan weet je zeker dat je hier vele jaren plezier van zult hebben! Daarnaast neemt cortenstaal geen vocht of water op, waardoor de cortenstaal brievenbus vorstbestendig is.

Lange garantie op de cortenstaal brievenbussen

Wanneer je kiest voor een cortenstaal brievenbus weet je zeker dat je een kwaliteitsartikel in de tuin hebt staan. Daarnaast ontvang je op alle cortenstaal brievenbussen 5 jaar garantie. Mocht er toch iets mis zijn, dan zoeken we graag naar een gepaste oplossing!