6 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 729,00 -  1.249,00
 1.249,00
 729,00
Watertafels

Watertafels van cortenstaal

Breng meer water aan in je tuin met een cortenstalen watertafel. In ons assortiment vind je verschillende vormen watertafels: vierkante cortenstalen watertafels en ronde cortenstalen watertafels. Alle watertafels zijn uitgevoerd in hoge kwaliteit 3,0mm cortenstaal. De cortenstalen watertafels kun je het hele jaar door buiten laten staan. Binnen 4-6 maanden vormen ze een mooie roestbruine kleur, die de watertafels beschermt tegen verdere corrosie. Bij de cortenstalen watertafels wordt een pomp en LED-verlichting meegeleverd. 

 

De maten zijn lengte*breedte*hoogte. We kunnen ook cortenstalen watertafels op maat leveren. Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Items 1-6 of 6

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Watertafel cortenstaal 80x80x40 cm

   729,00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Watertafel cortenstaal 100x100x40 cm

   879,00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Watertafel cortenstaal 120x120x40 cm

   1.059,00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Watertafel cortenstaal Ø100x40 cm

   869,00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 5. Watertafel cortenstaal Ø100x75 cm

   1.029,00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 6. Watertafel cortenstaal Ø120x75 cm

   1.249,00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Cortenstalen watertafel voor in de tuin

Wil je een mooie eye-catcher in je tuin en genieten van het natuurlijke geluid van zachtjes stromend water? Kies voor een mooie watertafel van cortenstaal! De cortenstalen watertafels van Cortenstaalplantenbak.nl zijn te verkrijgen in twee verschillende modellen: ronde watertafels en vierkante watertafels. De watertafels worden ongeroest geleverd en vormen na 4 tot 6 maanden hun karakteristieke en warme bruine roestkleur. Dankzij de prachtige warme kleur past de watertafel bij ieder seizoen. 

Een cortenstalen watertafel met fontein en LED-verlichting

Bij de cortenstalen watertafels wordt altijd een pomp geleverd voor de fontijn. Daarnaast zijn de watertafels voorzien van witte LED-verlichting. Hierdoor kun je ook in het donker genieten van je watertafel! 

Waarom een cortenstalen watertafel perfect is voor jouw tuin

De cortenstalen watertafels van Cortenstaalplantenbak.nl zijn uitgevoerd in A-kwaliteit cortenstaal. De watertafels zijn zeer sterk en slijtvast. Daarnaast is cortenstaal ook weervast en staat het bekend als een van de duurzaamste materialen. Heb je een cortenstaal watertafel bij ons gekocht? Dan ontvang je 5 jaar fabrieksgarantie

Waar je op moet letten bij het plaatsen van een cortenstaal watertafel

Let bij het plaatsen van een watertafel op de volgende zaken:

 

 • Zorg bij het plaatsen van de watertafel dat hij op een stevige en waterpas rechte ondergrond staat;
 • De PH-waarde van het water dient neutraal te zijn, dit staat gelijk aan een PH-waarde van 7;
 • Wanneer de watertafel is geleverd, haal hem dan direct uit de verpakking. Hierdoor krijgt opgesloten vocht tussen de verpakking en het product de ruimte om weg te gaan. Zo krijg je geen onregelmatige roest en vlekken.

Hoe moet je een watertafel gebruiken in de winter?

Ondanks dat de cortenstalen watertafels sterk en slijtvast zijn, moet je ze wel goed onderhouden in de winter. Zorg ervoor dat je de stekker uit het stopcontact haalt van de watertafel en laat de waterstand zakken tot 10 centimeter onder de rand. Eventueel kan je een vorstvrijhouder kopen bij een tuincentrum of een bouwmarkt. De pomp kun je in het water laten als je aan de voorstaande voorwaarden hebt voldaan. Eventueel kun je de pomp ook opbergen op een vorstvrije plek zonder water.

Een cortenstalen watertafel op maat

Wil je graag een rechthoekige watertafel? Ook deze kunnen wij leveren in diverse maten en met meerdere fontijnen. Liever een watertafel op maat laten maken? Ook dat kunnen we voor je maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons mailen of telefonisch bereiken op 078-6990172. We helpen je graag verder!