Watertafels

Watertafels

Maak van je tuin een oase met een cortenstalen watertafel. De vierkante watertafels zijn uitgevoerd in kwaliteit cortenstaal 3,0 mm. Ze vormen binnen 4-6 maanden een mooie roestbruine kleur, die de watertafels beschermt tegen verdere corrosie.De watertafels zijn verkrijgbaar in diverse vormen. Er wordt een pomp en LED-verlichting meegeleverd. De maten zijn lengte*breedte*hoogte. We kunnen ook watertafels op maat leveren. Neem dan contact met ons op.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Cortenstalen watertafel voor in de tuin

Wil je een mooie eye-catcher in je tuin en genieten van het natuurlijke geluid van stromen water? Kies voor een mooie watertafel van cortenstaal. De cortenstalen watertafels van Cortenstaalplantenbak.nl zijn te verkrijgen in drie verschillende modellen: ronde watertafels, vierkante watertafels en rechthoekige watertafels. De watertafels worden ongeroest geleverd en vormen na 4 tot 6 maanden hun karakteristieke en warme bruine roestkleur. Dankzij de prachtige warme kleur past de watertafel bij ieder seizoen. 

 

Een cortenstalen watertafel met fontein en LED-verlichting

Bij de cortenstalen watertafels wordt een pomp geleverd voor de fontijn. Daarnaast zijn de watertafels voorzien van koud witte LED-verlichting. Hierdoor kun je ook in het donker genieten van de watertafel! 

 

Hoe een watertafel te gebruiken in de winter

Ondanks dat de cortenstalen watertafels sterk en slijtvast zijn, moet je ze wel goed onderhouden in de winter. Zorg ervoor dat je de stekker uit het stopcontact haalt en laat de waterstand zakken tot 10 centimeter onder de rand. Eventueel kan je een vorstvrijhouder kopen bij een tuincentrum of een bouwmarkt. De pomp kan je in het water laten als je aan de voorstaande voorwaarden hebt voldaan. Eventueel kun je de pomp ook opbergen op een vorstvrije plek zonder water. 

 

 

Wacht a.u.b.