Vuurtafels

Vuurtafels

Opzoek naar een unieke vuurtafel welke al warmte uitstraalt zonder dat hij aanstaat? De vuurtafels van cortenstaal kunnen het hele jaar door buiten staan. Binnen 4 tot 6 maanden ontwikkeld hij een unieke cortenlook. De roestbruine kleur ontwikkeld het beste als ze direct aan de buitenlucht worden blootgesteld. Sommige vuurtafels zijn uitgerust met een grill, waardoor je hem ook kunt gebruiken als barbecue.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Cortenstalen vuurtafels

In ons assortiment cortenstalen vuurtafels vind je vuurtafels in diverse vormen: ronde en vierkante cortenstalen vuurtafels. De vuurtafels hebben soms ook een grill waarop je heerlijk een maaltijd kan maken. Cortenstaal wordt ook wel afgekort naar corten. Cortenstaal is te vergelijken met de sterkte van RVS.

 

Het duurzame cortenstaal

Cortenstaal is duurzaam materiaal. Het is staal dat door een natuurlijk roestproces zijn mooie roestbruine verkleuringen krijgt. Door het natuurlijke roestproces is geen één vuurtafel precies hetzelfde. Hier spelen zon, schaduw, regen en wind een grote rol bij. Doordat de vuurtafel nat wordt en weer opdroogt krijgt het zijn karakteristieke verkleuring. De roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. Cortenstaal is vorstbestendig en onverwoestbaar

 

Cortenstalen tuinhaarden van Cortenstaalplantenbak.nl

Je vindt hier verschillende modellen corten tuinhaarden van Cortenstaalplantenbak.nl. Deze zijn gemaakt van 1,6 of 2 mm staal. Veel modellen zijn verkrijgbaar in zowel een kleine versie als een XL versie. Kleine modellen hebben een gemiddelde hoogte van 120 cm. De hoogte van grote modellen corten tuinhaarden kan variëren van 1,50 tot 2 meter. Een voorbeeld van een grote tuinhaard is bijvoorbeeld tuinhaard Rengo. Deze tuinhaard is enkel in deze prachtige roestbruine kleur verkrijgbaar.

 

Cortenstalen plantenbakken van Cortenstaalplantenbak.nl

De staalsoort cortenstaal heeft een warme uitstraling. Het wordt steeds populairder en wordt steeds vaker toegepast in tuinen. Een vuurtafel kan bijvoorbeeld ook leuk gecombineerd worden met een plantenbak

Wacht a.u.b.