Bestel een design brievenbus met huisnummer

Bestel een design brievenbus met huisnummer

minuten lezen

Een brievenbus krijgt gewoonlijk niet veel aandacht. De meeste van ons hebben een sleuf in de voordeur waar de postbode de post door heen duwt of een groene kunststof brievenbus aan het begin van de oprit of langs de weg. Hoe mooi zou het zijn als we met onze brievenbus de postbezorger of ons bezoek kunnen imponeren? De brievenbussen in onze webshop zijn echte eyecathers en maken van je entree iets bijzonders. 

Bekijk alle brievenbussen van Tuin-Online.nl

Afmeting van de losstaande brievenbussen

De brievenbussen van Tuin-online.nl hebben een moderne uitstraling. Deze brievenbussen zijn allen rond de 115 centimeter hoog. De ideale hoogte voor de postbode. Zo kan hij makkelijk bij de sleuf zonder te bukken of zijn armen ver uit te streken. Wil je jouw nieuwe brievenbus ergens in de tuin plaatsen? Dan steekt hij mooi boven alle planten uit. 

Brievenbus HaconBrievenbus Ivar

Brievenbussen in diverse materialen

De brievenbussen van Tuin-online.nl zijn gemaakt van cortenstaal of van aluminium. De brievenbussen van cortenstaal hebben een prachtige roestbruine kleur en zijn ijzersterk. Deze karakteristieke bruine kleur wordt na ongeveer 4 tot 6 maanden gevormd. Cortenstaal combineert ook mooi met het groen van de planten in de tuin en geeft deze brievenbussen een robuuste en stoere uitstraling.

 

De brievenbussen van aluminium zijn niet alleen decoratief maar ook duurzaam. De brievenbussen van aluminium zijn standaard te verkrijgen in de kleur antraciet-zwart, maar je kunt ze in alle ral kleuren laten poedercoaten. Wit, rood, zwart, grijs etc. Het is maar net welke kleur mooi bij je huis, de tuin en je entree staat! 

Kies je huisnummer bij je brievenbus

Op of vlakbij de brievenbus moet je je huisnummer aanbrengen. Zo weet de postbode dat hij aan het juiste adres is. Denk daar ook aan als je een buitenbus plaatst. Wij hebben hier speciale cijfers en letters van hetzelfde materiaal die je op de brievenbus kunt lijmen. Je kunt deze los bij de brievenbus bestellen.

Groot genoeg voor al je post

Welke maat kies je voor je brievenbus? Dit hangt af van de hoeveelheid post die je ontvangt. Misschien ben je geabonneerd op tijdschriften, ontvang je veel folders, bestel je veel online of ben je op zoek naar een brievenbus voor je bedrijf. In deze gevallen is een grote, diepe bus handig. Brievenbus Paca van cortenstaal of aluminium heeft een afmeting van 87x30x125 cm en kan een flinke hoeveelheid post herbergen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om pakketjes te ontvangen!

Veilige brievenbussen

Je wilt natuurlijk niet dat je post verdwijnt. De brievenbussen hebben alle aan de achterzijde een afsluitbare deur die je open en dicht kunt doen met en sleutel. Heb je nog vragen over de brievenbussen? Bel ons op 078 - 2040010 of stuur ons een mail!

 

Bekijk hier alle cortenstalen en aluminium brievenbussen van Tuin-Online.nl

Delen
  • 0
Vergelijk productenVerwijder alle producten
    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Categorieën
Alle plantenbakkenVierkante plantenbakRechthoekige plantenbakRonde plantenbakMaatwerk plantenbakBorderrandenOverige productenInformatie en tipsMerkenOver onsBlogKlantenserviceMijn account