Maak kennis met de nieuwe blogster van Greenlab

Maak kennis met de nieuwe blogster van Greenlab

minuten lezen

Carla Wilhelm, tuinontwerpster

 

De mooiste dingen ontstaan als je je gevoel durft te volgen. Precies dat heb ik gedaan toen ik een aantal jaren geleden gestopt ben met mijn werk als communicatieadviseur en een opleiding tot tuinontwerper ben gaan volgen. Inmiddels werk ik al weer 7 jaar met veel plezier als zelfstandig tuinontwerper in de omgeving van Rotterdam.

Als klein meisje kweekte ik al planten in mijn kamer. De tuinkriebels zijn nooit verdwenen. Het ontwerpen van tuinen, het maken van beplantingsplannen en het spitten en graven in de aarde is voor mij nog steeds één van de meest inspirerende bezigheden. Vooral het vanuit het niets creëren van een mooie groene buitenplek geeft mij veel plezier.

Je kunt mij vaak vinden in mijn achtertuin, maar ik experimenteer ook graag op mijn volkstuin in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hier probeer ik nieuwe plantcombinaties uit, kweek ik bijzondere groente en varieer ik regelmatig met de inrichting.

Voor mij is groen hartstikke belangrijk, want zou het niet lelijk zijn om ons heen zonder? Met dit blog wil ik mijn kennis delen over tuinieren, want iedereen kan zijn eigen groene paradijs maken. De komende tijd ga ik je tips geven over tuinieren en antwoorden geven op vragen, zoals: Hoe onderhoud je je tuin? Wat zijn mooie planten voor de schaduw? Wat zijn de nieuwe gadgets en trends op tuingebied? Hoe richt ik mijn tuin in?

Delen
  • 0
Vergelijk productenVerwijder alle producten
    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Categorieën
Alle plantenbakkenVierkante plantenbakRechthoekige plantenbakRonde plantenbakMaatwerk plantenbakBorderrandenOverige productenInformatie en tipsMerkenOver onsBlogKlantenserviceMijn account