1 items

Filters
Selectie verfijnen
Rechthoekige maatwerk plantenbakken

Cortenstaal op maat: rechthoekige plantenbakken

Plantenbakken van cortenstaal op maat laten maken? Dan ben je bij Cortenstaalplantenbakken.nl aan het juiste adres! De rechthoekige cortenstaal plantenbakken uit deze categorie zijn uitgevoerd in kwaliteit cortenstaal 2,0 mm. De cortenstaal plantenbakken kunnen op maat geproduceerd worden met: vijvertoepassing, poten, zonder bodem of wielen. De bovenrand is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze uitstraling geeft. Maten zijn lengte x breedte x hoogte. We kunnen ook rechthoekige plantenbakken leveren uit voorraad.

Lees meer

Items 1-1 of 1

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
  1. Stel zelf een plantenbak samen

    Cortenstaal plantenbak maatwerk | small/medium 2mm

     99.00
    Ca. 7-8 weken
    Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Cortenstaal op maat: rechthoekige plantenbakken

In onze collectie vind je veel verschillende rechthoekige cortenstaal plantenbakken. Dit zijn zowel cortenstaal plantenbakken uit voorraad, maar ook plantenbakken van cortenstaal die verder op maat gemaakt kunnen worden. Zit je maat er bij de plantenbakken uit voorraad niet tussen? Dan kunnen we deze ook op maat voor jou maken! Je kunt daarbij kiezen uit:

Waarom kiezen voor cortenstaal?

Cortenstaal heeft als eigenschap een mooie roestbruine kleur te vormen. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. De sterkte van cortenstaal is vergelijkbaar met RVS. Vele gebouwen, bruggen en kunstwerken worden gemaakt van cortenstaal. De plantenbak heeft een robuuste uitstraling en een mooie randafwerking. Deze plantenbakken zijn verder onverwoestbaar. De cortenstaal op maat plantenbakken zijn niet geschikt om binnen te plaatsen. 

Gebruikstoepassingen van de plantenbakken op maat

De cortenstaal plantenbakken zijn standaard geschikt voor buiten gebruik. Doordat de plantenbak vervaardigd is van cortenstaal neemt de bak geen water of vocht op. Hierdoor is de plantenbak vorstbestendig. Daarnaast kunnen ze ook geschikt gemaakt worden voor vijvertoepassing. De cortenstaal plantenbak wordt dan bestand gemaakt tegen de waterdruk.

Extra opties bij je cortenstaal plantenbak op maat

Optioneel is het mogelijk om wielen onder de plantenbak te laten monteren, de cortenstaal plantenbak is dan makkelijker te verplaatsen. De wielen worden verzonken gemonteerd onder de plantenbak en zijn hierdoor nauwelijks zichtbaar. Het monteren van wielen is standaard mogelijk tot een maat van 80x80 cm i.v.m. het toenemende gewicht. Bij grotere maten plantenbakken is de kans groot dat door het gewicht van de inhoud de wieltjes afbreken. Kleinere maten rechthoekige plantenbakken met wieltjes kan je over kleine afstanden voorzichtig verplaatsen. Wil je dit toch bij een grotere bak, neem hiervoor dan contact met ons op voor een prijsopgave.

 

Ook is het mogelijk om de plantenbak in hoogte te laten inkorten of de plantenbak te bestellen op poten (heftrucktoepassing) of te kiezen voor een cortenstaal plantenbak zonder bodem. De levertijd van onze productie plantenbakken is afhankelijk van het seizoen. De levertijd staat aangegeven bij onze producten.