Watertafels

Creëer een oase van rust in je tuin en voeg een waterelement toe! Een van de waterelementen waar je voor zou kunnen kiezen is de cortenstaal watertafel. In onze collectie vind je twee vormen cortenstaal watertafels: de watertafel vierkant en watertafel rond. Alle cortenstaal watertafels zijn uitgevoerd in top kwaliteit 3mm cortenstaal. De cortenstaal watertafels kun je het hele jaar door buiten laten staan. Bij de cortenstaal watertafels wordt een pomp en LED verlichting meegeleverd. 

De maten zijn lengte x breedte x hoogte. We kunnen ook cortenstaal watertafels op maat leveren. Wli je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

8 Producten
Filters
Heb je vragen over een van onze producten?
Snel
advies

Heb je vragen over een van onze producten?

Onze vakspecialisten helpen je graag via de snelle chatfunctie

Whatsapp Chat starten
Heb je vragen over een van onze producten?
Pagina 1 van 1

Cortenstaal watertafel voor in je tuin

Wil je een mooie eye-catcher in je tuin en genieten van het natuurlijke geluid van zachtjes stromend water? Kies voor een mooie watertafel van cortenstaal! De cortenstaal watertafels van Cortenstaalplantenbak.nl zijn te verkrijgen in twee verschillende modellen: cortenstaal watertafel rond en cortenstaal watertafel vierkant

De cortenstaal watertafels worden ongeroest geleverd en vormen na 4 tot 6 maanden hun karakteristieke en warme bruine roestkleur. Deze roestlaag beschermt het staal tegen verdere corrosie en wordt gevormd door de natuurlijke elementen. Hierdoor heeft iedere cortenstaal watertafel een uniek en ander roestpatroon. Dankzij de prachtige warme kleur past de cortenstaal watertafel bij ieder seizoen in de tuin! 

Een cortenstaal watertafel met fontein en LED-verlichting

Bij de cortenstaal watertafels wordt altijd een waterpomp geleverd voor de fontein. Daarnaast zijn de cortenstaal watertafels voorzien van witte LED-verlichting. Hierdoor kun je ook in het donker genieten van je cortenstaal watertafel! 

Waarom een cortenstaal watertafel perfect is voor jouw tuin

De cortenstaal watertafels van Cortenstaalplantenbak.nl zijn uitgevoerd in A-kwaliteit cortenstaal. Dit houdt in dat de cortenstaal watertafels zeer sterk en slijtvast zijn. Daarnaast is cortenstaal ook weervast en staat het bekend als een van de duurzaamste materialen. Vaak wordt ook wel gezegd dat cortenstaal je leven lang mee gaat.

Heb je een cortenstaal watertafel bij ons gekocht? Dan ontvang je 5 jaar fabrieksgarantie! Zo kun je lang en zorgeloos genieten van jouw waterelement in de tuin.

Waar je op moet letten bij het plaatsen van een cortenstaal watertafel

Ben je er over uit en wil je ook een prachtige cortenstaal watertafel in de tuin? Let dan op de volgende aspecten bij het plaatsen en installeren in je tuin.

  • Zorg bij het plaatsen van de cortenstaal watertafel dat hij op een stevige en waterpas rechte ondergrond staat;
  • De PH-waarde van het water dient neutraal te zijn, dit staat gelijk aan een PH-waarde van 7;
  • Wanneer de cortenstaal watertafel is geleverd, haal hem dan direct uit de verpakking. Hierdoor krijgt opgesloten vocht tussen de verpakking en het product de ruimte om weg te gaan. Zo krijg je geen onregelmatige roest en vlekken en weet je zeker dat de kwaliteit van het product goed is.

Hoe moet je een watertafel gebruiken in de winter?

Ondanks dat de cortenstaal watertafels sterk en slijtvast zijn, moet je ze wel goed onderhouden in de winter. Zorg ervoor dat je de stekker uit het stopcontact haalt van de cortenstaal watertafel en laat de waterstand zakken tot 10 centimeter onder de rand. Eventueel kan je een vorstvrijhouder kopen bij een tuincentrum of een bouwmarkt. De pomp kun je in het water laten als je aan de voorstaande voorwaarden hebt voldaan. Eventueel kun je de pomp ook opbergen op een vorstvrije plek zonder water, zoals in de schuur of ergens in huis.

Een cortenstaal watertafel bestel je toch gewoon online!

Een grote zware cortenstaal watertafel bestel je toch gewoon eenvoudig online? Wanneer je bij ons besteld ontvang je 5 jaar fabrieksgarantie, je betaald niets voor de verzendkosten, je kunt achteraf betalen, in 3 termijnen betalen én ook nog eens je aankoop verzekeren via Trusted Shops. Mocht er iets mis gaan met je bestelling, dan kun je natuurlijk op ons, maar ook op Trusted shops aanspraak doen. Bij iedere cortenstaal watertafel vind je de actuele levertijd.

Een cortenstaal watertafel op maat

Wil je graag een rechthoekige watertafel? Ook deze kunnen wij leveren in diverse maten en met meerdere fonteinen. Liever een watertafel op maat laten maken? Ook dat kunnen we voor je maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons mailen of telefonisch bereiken op 078-6990172. We helpen je graag verder!